Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emka1313

Pewien chłopak

Polecane posty

Gość Emka1313

Na obozie poznałam chłopaka. Bardzo przystojnego i w dodatku inteligentnego. Pamiętam jak do mnie zagadał. Miałam wtedy nogi jak z waty. Potem zaczęliśmy bardzo dużo ze sobą rozmawiać. Cały wolny czas ze sobą spędzaliśmy i chyba zaczęłam coś do niego czuć. Niestety nadszedł koniec obozu i musieliśmy wracać do domów. Mieszkamy daleko od siebie ale obiecaliśmy sobie, że nie stracimy kontaktu. Niedługo ma nawet przyjechać do mnie, bo mieszka niedaleko mnie jego kuzyn. Jest cudownym chłopakiem, ale nie wiem co mam o nim myśleć. Niby mi tyle na obiecywał... Chyba nie mam do niego stuprocentowego zaufania. Wszystkie dziewczyny do niego lgną. Nie wiem już co mam o tym myśleć. Czy to w ogóle ma sens. Proszę o Waszą pomoc. Z góry dziękuję.

Gość Pani Halina
Za nauke się weź gówniaro, na kutasy przyjdzie jeszcze pora!

Gość Emka1313
A kto powiedział, że nie biorę się za naukę?

Gość gość
kup trzynastkę tam sa wszystkie porady

Gość gość
Jest cudownym chłopakiem, ale nie wiem co mam o nim myśleć. Niby mi tyle na obiecywał... xxxxxxxxxxx co ci znowu naobiecywał? ślub, dom, dzieci?

Gość Pani__Kara
wyluzuj jak chlopak chce to nic mu nie przeszkodzi, a jak nie chce to nic mu nie pomoze...chyba ze planujesz adopcje i matkowanie