Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele bez fotografa

Polecane posty

Gość gość

Nie zalezy mi na zdjęciach,nie bierzemy fotografa ,chcemy mieć dobry film i zatrudniliśmy dobrego kamerzystę,rodzinka się burzy bo zdjecia będzie robić znajoma naszym aparatem

Gość gość
Robicie jak chcecie. Nam z kolei kompletnie nie zależy na filmie, ogląda się go raz a potem leży, a fotografa mamy tylko do kościoła. Nawet sesji zdjęciowej nie robimy. I też się rodzinka burzy, że jakto tak. Film musi być, zdjęcia pijany wujek Zdzisiek obmacuje ciocię Zosię też muszą być. Ale robimy to po swojemu i tyle.

Gość gość
I co żal wam czy też nie jesteście pewni czy dobrze robicie że o tym piszecie, a może jesteście z tego dumni?

Gość gość
Nie chce mi sie wierzyc ze ktos nie zalowal iz nie mial albo fotografa albo kamerzysty a tylko dla pozoru jest napisane,ze tak wcale nie jest....dla przykladu jesli ktos nie mial kamerzysty i okazalo sie ze wesele bylo super to z pewnoscia potem troche sie zaluje iz nie jest to udokumentowane w postaci filmu....nie wierze,ze po jakims czasie nie chce sie wrocic do zdjec i powspominac dane chwile.....ja z wielka przyjemnoscia powracam i do zdjec i do filmu:)