Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna111

ocieranie a ciąża czy to możliwe

Polecane posty

Gość niepewna111

Witam. Kilka dni temu z moim chłopakiem byłam nad jeziorem i ocierałam się o jego narządy płciowe swoimi w wodzie... Byliśmy dość blisko. Byłam w stroju, a on w kąpielowkach i spodenkach... Do wytrysku nie doszło. Jednak były to moje dni plodne i martwię się bo na dziecko jeszcze nie pora. Czy możliwe że będę w ciąży?

Gość gość
Matko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uczyć się dzieci lub chociaż czytać!!!! Nie jesteś w ciąży,dzieciaku....

Gość gość
Dziecko wiem, że masz wakacje, ale może zerknij do książki od biologii, a jeśli nie umiesz korzystać ze spisu treści to przynajmniej w google sprawdź sobie kiedy i w jakich okolicznościach dochodzi do zapłodnienia.

Gość niepewna111
Nie jestem dzieckiem. Poza tym wiem że zdarzają się przypadki że następuje ciąża i bez wytrysku. Chciałam po prostu poznać wasze zdanie bo już sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
tak, ciąża jest możliwa - zapłodnił cię rak-nieborak, który był nieopodal w szuwarach... Urodzisz krewetkę.

Gość gość
no tak, gimbaza jeszcze ma wakacje :-) :-) :-)

Gość gość
posikałam się czytając pytanie i odpowiedzi .... :)

Gość gość
No ja to widzę tak: jajeczko wypłynęło z ciebie i połączyło się z plemnikami podczas ocierania a potem wpłynęło z wodą z powrotem i gotowa ciaża.