Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Hej chodziłam z chłopakiem 3,5 roku i sie rozstaliśmy chyba z mojej winy. Ja go ciągle kocham i wydaje mi sie ze on mnie też tylko e sie boi.Czasami się spotykamy jako znajomi.On kiedyś mi powiedział że nie chce wchodzić drugi raz do tej samej rzeki ale ja nie mogę bez niego żyć :( widzęże on też ale chce się chyba odzwyczaić. jak go odzyskać?

Gość gość
U mnie rytuał podziałał. Opiszę pokrótce swoją historię. Byłam z mężem już 25 lat po ślubie.Na początku było fantastycznie, później przyszły na świat dzieci, obowiązki którymi się dzieliliśmy, mąż od zawsze mi pomagał , ale po trzecim dziecku dopadła mnie depresja , bałam się , nie chciałam wychodzić z domu.Objawy wskazywały na depresję poporodową.Poszłam do lekarza . Do czego zmierzam chce napisać, że mąż był przy mnie jednak to ja się oddalałam od niego.Bałam się tego stanu.Bałam się , że ode mnie odejdzie. I niestety.... odszedł. Pogrążałam suię w depresji jeszcze bardziej. W końcu trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl , pomyslałam co mi zalezy skorzystam i zamówię urok miłosny na Jego powrót. Nie minęły nawet 2 tygodnie a przyszedł zapytać czy jeszcze Go przyjmę odzyskałam dzięki urokowi mężczyznę mojego życia. Teraz już wyszłam z depresji i jestem szczęsliwa.

Gość gość
Mam podobną sytuację.... zdalam sobie sprawę, że to ten jedyny:( a on już mnie nie chce.

Gość gość
A ile ma lat ?