Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddasdsadasdwerwegfsdfgsadfsdfs

Absurdy mezczyzn

Polecane posty

1. Dlaczego mezczyzni jak sypiaja z wieloma facetami nie nazywaja siebie kurwiarzami ale dziewczynie ktora dla seksu poszla z kims innym ( nie pijana _ juz d****a ?. 2. Czemu faceci czesto podczas klotni wyzywaja od kurw, szmat i suk jak sie nie zdradzilo a jest ot zwykla sprzeczka ? 3. I czemu wielu facetow jest milszych dla innych dziewczyn zamias dla swojej.

Gość gość
Dlaczego mezczyzni jak sypiaja z wieloma facetami nie nazywaja siebie k**wiarzami .. wtf?

chodzilo z kobietami, sorry

Gość gość
1. zakładam że chodziło Ci o "z kobietami", - bo seksu nie łączymy z jakimikolwiek uczuciami, no chyba że jest się w związku, jest to dla nas tylko i wyłącznie akt fizyczny, a dla kobiet zazwyczaj seks wiąże się z czymś więcej (uczucia, itd.) 2.Nigdy nie nazwałbym tak swojej kobiety, chyba żeby doszło do zdrady. 3.Czasami nawet udaje mi się zauważyć smutek w oczach mojej dziewczyny z tego powodu, nie wiem dlaczego tak mamy, zawszę staram się jej to wynagrodzić.

Gość gość
tacy, którzy robią tak jak napisałaś nie są mężczyznami, tylko ich podróbkami bo: 1. mężczyzna nie dotyka szmat, więc sam się nie szmaci 2. nigdy nie zwyzywa kobiety 3. szanuje ludzi proste:D

Gość gość
Zadajesz się z jakąś patologią. Mój mąż nigdy nie nazwał mnie suką czy d****ą (poza seksem :classic_cool:). Tak samo jak mój tata nigdy nie nazwał tak mojej mamy, szwagier siostry.

Gość gość
mąż cię nazwał podczas KOCHANIA się d****ą a ty śmiesz kogoś wyzywać od patologii????? hipokrytka:D:D

CO ma do zwiazku to ze facet bzyka bez uczuc ? Kobieta tez umie sie bzykac bez uczuc - d****a. Ale facet bzyka sie bez uczuc - ogier ?!

Gość gość
Nie rozumiesz koncepcji, nie kompromituj się.

Gość gość
bo seksu nie łączymy z jakimikolwiek uczuciami, no chyba że jest się w związku ---- Czytanie ze zrozumieniem autorko, gdy facet jest sam i ma tzw. przygodny seks zazwyczaj robi to bez uczuć, co innego w związku.

To wy mnie nie rozumiecie. Jak kobieta jest sama i uzywa zycia z facetami to ma opinie d****i ( mimo ze to tez przygodny seks). Ale jak facet przezywa przygodny seks to juz nie jest nazywany kurwiarzem. Czego wy tutaj nie rozumiecie? Ja tu o zadnych zwiazkach nie mowie..