Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta3222

lot z niemowlakiem na kolanach

Polecane posty

Gość marta3222

dziewczyny lece w przyszlym mcu z dzieckiem .maly ma 4 mce.nie lubi ogolnie siedziec na kolanach dlugo.. mysle ze jak bedzie mozna miec odpiete pasy to bede z nim chodzic .podejzewam ze bedzie dla mnie i dla pasarzerow meczacy lot. inna spr jak dziecko wsadzam do fotelika czy wozka to usypia.. :((

Gość gość
męczący lot tj z 2 latkiem!my lecieliśmy z naszym dzieckiem pierwszy raz jak wlasnie miało 4m.to był najlepszy lot.tylko ja karmiłam piersią wiec dziecko miało wszystko co potrzeba i była tylko drzemka,cycek i o dziwo podziwianie widokow

Gość exdebill_po_wakacjach
4 miesiące to w ogóle za bardzo nie posiedzi co? masz miejsca rezerwowane w tym samolocie?

ile czasu trwa lot? niemowlę 4 msczne nie jest az tak niebywale mecząco jak takie które jest w etapie dreptusiowym czy tez odkryl d czego sluzą nogi A ze plakac może ,no to przecież co poradzisz, ja się nie wściekam na niemowlakow kwilących podczas lotow, zas na rozdartego dwu latka który balety odstawia to już co innego ,o starszych dzieciach nie wspomne

nie piszesz jak dlugi bedzie lot.Ale dziewczyny juz ci powiedzialy ze z dzieckiem 4 mce latwiej niz z lazacym trutniem.Ostatnio mialam przesiadke w Malezji(LOT Z EUROPY) Rodziny z maluszkami byly w osobnej czesci samolotu.Poza tym dla mam z dziecmi jest wiecej miejsca i lozeczka zawieszone na scianie.Maja najblizej do toalet,stiuardes i butelki moga podgrzewac 25 na dobe. ......Tylko mi nke pisz teraz ze lecisz z Niemiec do Polski / :

Gość gość
raz leciałam z londynu do krakowa.... przede mną siedziała p[ara z dzieckiem ok 5 msc... całą droge dziecko tak płakało że myślałam że oszaleję...... nie wiem , może twoje lepiej zniesie podróż??

Gość gość
Zadzwon do linii lotniczych i popros o miejsce z kolyska