Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadam pytanie

Czy on chce mnie tylko przelecieć

Polecane posty

Gość zadam pytanie
Narobiłam mu smaku na seks i chce mnie przelecieć. Nie przeleciał mnie jeszcze, dlatego odzywa się. Ale mi smutno.

Poniosło cię, ale to chyba lepiej jak go pożądasz niż jak byś go nie-znosiła ? Sam miałem sytuację: znałem dziewczynę z widzenia ze szkoły, i umówiłem się z nią po raz pierwszy na zwykły spacer, potem było całowanie i tak się wszystko potoczyło emocjonalnie że trudno to nawet opisać :) W każdym bądź razie doszło do stosunku u mnie w aucie podczas którego oznajmiła mi jeszcze że jest dziewicą... Po tym była na mnie jakaś oziębła bardziej zamknięta, w szkole podświadomie mnie unikała, to było do wyczucia nawet w zwykłych sms'ach, wtedy już serio myślałem że zrobiłem jej coś co ją bardzo uraziło, i spotkałem się z nią po szkole, i też o to ją zapytałem a wręcz z góry przeprosiłem, co po paru minutach rozmowy okazało się że była przejęta swoim pierwszym razem, żebym nie myślał że jest taka że na pierwszej daje, że ją po prostu mocno poniosło; ; myślała że się skompromitowała; ; ; i musiałem dać jej na prawdę bardzo mocno do zrozumienia że ją rozumiem, że nic się przecież nie stało, że mam o niej nadal dobre zdanie, że seks nie był idealny ale był dobry, i na koniec jeszcze dodałem że ogólnie to bardzo się cieszę że tak na nią działam ;d po rozmowie było piwo i powtórka znów w aucie :) :) :) nie wyszło nam razem, ale relacje koleżeńskie zostały :)

Gość zadam pytanie
Zapytałam do której w końcu będzie pracował i czy jest w firmie czy na wyjeździe. Po 5 minutach odpisał, że właśnie się dowiedział, że do 20.00 musi zostać w pracy, ale mi podniósł ciśnienie. Odpisałam mu, że tak myślałam, że jak nie zgodzę się na domek to od razu będzie miał pracę do późna. On napisał, że chodziło mu o to, że nawet jak będzie miał pracę do późna to będzie mu się opłacało odpisać. Mam takie ciśnienie, chciałabym mu napisać, że nie ma liczyć na seks, ale się powstrzymuje, to będzie żałosne, olanie bardziej boli.

Gość zadam pytanie
Anychaos, ty piszesz o młodej dziewczynie, a my mamy po 26 i 25 lat

Gość Łona jest Aniołem
aaa w życiuuu ! :)

Gość gość
Miałam podobną sytuację. Na 2 randce doszło z chlopakiem do robótek ręcznych. Chciał uprawiać seks ale ja nie chciałam. A potem dokladnie takie samo zachowanie jak u Ciebie. Nie miał Czasu nagle na spotkanie chociaz wczesniej zabiegał, przestał się odzywać... Zadzwoniłam, powiedziałam Kawa na ławę koleś- a on, ze woli abyśmy zostali znajomymi. :P

to tym bardziej, jesteście dorośli, doświadczeni i odpowiedzialni... ...................................... Nie powinnaś tylko przez własne domysły oceniać jego prawdziwych zamiarów :| Narobiłaś mu ochoty na seks niewątpliwie, mi też byś narobiła, to jest niewykluczone. ...................................... Czy ten cały seks to jest takie zło ? ...................................... A wiesz że może mieć na ciebie ochotę, ochotę na seks z tobą, jednocześnie szanując twoje zdanie? ...................................... Nie wiem bo go nie znam. Ale Ja jako facet zawsze liczę się ze zdaniem partnerki, przecież na siłę nic nie będę robił. pls. szanuję jej zdanie zawsze. ...................................... Zrobię z tobą wszystko co zechcę, ale nic czego nie chcesz . ~~ jeśli on uznaje taką zasadę wewnętrznie, to nie masz się czego bać. ...................................... ...................................... Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa !... O wszystkim można gadać, starać się wytłumaczyć, chcieć zrozumieć. na prawdę trzeba rozmawiać ze sobą o takich rzeczach ... jesteśmy ludźmi myślącymi i rozumnymi ... każdy z nas w głębi chce tego samego ... "szczęścia i spokoju" .. więc myślę że jak byś nie zostawiała wszystkiego losowi "będzie jak będzie" "zrobi co zrobi" tylko sama od-razu postawiła warunek, będzie wspaniała noc ale bez seksu i żeby to uszanował i nie próbował cię nakręcać. . . tak to jest możliwe

Gość zadam pytanie
Moja historia jest tylko dowodem, że w relacjach damsko-męskich nic się nie zmieniło od wieków. Facet pragnie d*pczyć na prawo i lewo, a pragnie dziewicy. Kobieta musi się powstrzymywać, jeśli chce rozkochać faceta. Tak właśnie rozkochałam mojego eks-narzeczonego, nie dałam mu jak inne laski przez długi czas. Tutaj narobiłam smaku. Mogę się jedynie usprawiedliwić, że od roku nie miałam seksu. Seks uprawiałam tylko w związkach. Pierwszy raz zdarzyło mi się poczuć takie pożądanie, taki temperament dorównujący mojemu. Strasznie pragnęłam seksu z nim, ale się powstrzymałam i nadal pragnie... ale co mi da ten seks nawet jak będzie bosko. To będzie TYLKO jeden seks, a mi zostanie KAC MORALNY. Chętnie bym mu powiedziała, że taka nie jestem, ale on wpierw musi się wysilić na spotkanie ze mną, bo przez telefon tego mu nie powiem. Zresztą on pisał do mnie w czasie pracy. Poczekam do 20.00 i zobaczę czy się odezwie.

Gość zadam pytanie
Anychaos, dorośli i odpowiedzialni... on chyba nie, nie miał żadnego zabezpieczenia, a chciał seks uprawiać...to nie jest dorosłość i odpowiedzialność jak powiedziałam, że seksu nie będzie to mówiłam, że nie chcę zostać matką z kimś, kogo praktycznie nie znam, a dwa że nie chcę, abyśmy tą znajomość zmarnowali. Na samo pytanie czy chce zostać ojcem, przestał nalegać na seks.

Gość Łona jest Aniołem
myślę że człowiek od czytania kafe jakoś tak więdnie intelektualnie ...:(

Gość zadam pytanie
Idź do biblioteki,a nie na kafe. Wchodzę na kafe, żeby wyżalić się, bo nie mam tego komu powiedzieć. Jeśli chcę się rozwijać intelektualnie to czytam odpowiednią prasę i książki.

Gość gość
wiesz co ja tez mam podobny dylemat tzn facet mnie nakreca na sex

Gość gość
a znamy sie dopiero 3 tygodnie. Do tego ja jestem sama a on zonaty ale podobno z zona nie spi bo do niej nic nie czuje, nie ma pozadania. Ten facet jest szarmancki i bardzo mily ale ja wiem ze mu chodzi tylko o sex a od zony nie odejdzie. Tacy sa faceci, niestety w wiekszosci. Ja mu mowie ze nic z tego a on probuje mnie zlamac. Ale sie nie dam. Dobrze ze przynajmniej sie przyzna ze ma zone, bo sa tacuy co nawet w tym klamia.

Gość gość
Ja sadze, ze on tylko chce Ciebie zaliczyc. :-D

Gość Ależ Milordzie
"wiesz co ja tez mam podobny dylemat tzn facet mnie nakreca na sex" jeśli nie jest to nakrecanie na seks zakończony np:mordem rytualnym ,to ja bym się tak bardzo nie przejmował

Gość gość
Nie przejmowal? Ale ona ma zone!!! Widzicie jacy sa faceci!

Gość gość
Czy dla was sie juz nic nie liczy zadne zasady? Jak mozna szukac sexu na boku? Czemu najpierw sie nie rozwiesc, tak by bylo uczciwie!

Gość gość
Dlaczego facet nie moze uszczesliwiac dwoch kobiet jednoczesnie. To takie romantyczne :-D

Gość gość
Wprost mu powiedzialam ze kochanka nie bylam i nie bede a on i tak swoje i kusi i nęci. Nie rozumiem tego.

Gość gość
Pewnie mysli ze ulegne jak ostatnia idiotka i ze sie nabiore na te jego slowka. Do autorki- tak jemu tylko TO w glowie, niestety.

Gość gość
no to faktycznie. mam 21 lat i mam wgl. inne podejście :p to my młodsze pokolenie jednak mamy już inne przekonania i zasady moralne :d /// lepsze /// lżejsze

Gość gość
No ja mam takie podejscie ze nie chce byc ta trzecia. Nie cierpie takich facetow.

Gość gość
Tu mily szarmancki kuturalny a na boku.. szkoda mi te jjego zony. Ciekawe czemu z nim siedzi. Albo nie wie albo to akceptuje. Szok!!!

Gość gość
Ale chyba sa tacy faceci co ich wlasna zona przestaje krecic po jakims tam czasie i szukaja innych wrazen. Ja jak to widze to juz chyba nigdy zadnemu facetowi nie zaufam.

Gość zadam pytanie
Koleżanko, zerwij kontakt. "Mój" jest kawalerem, z nikim się nie spotyka.

Gość dobryZnajomy
Sex jest dla ludzi!!! Ale sa pewne granice!!! Znam k***y bez zasad I frajerow bezkregoslupa! ;)

Gość gość
Tak tez zrobie. Zerwe kontakt, to dopiero 3 tyg wiec zalowac nie bede. A potem bym tylko ryczala przez takiego k...

Gość gość
No ale masakra ze tak sie mozna maskowac. No szok. Zal mi tych wszystkich zon!!!!

Gość gość
I nigdy nie wyjde za maz, po tym co widze to nie ma sensu. Jak mozna byc takim obludnym!?

Gość Ulka33a
Hej autorko, moge Ci napisac ze mialam podobna sytuacje, ... Umowilam sie z kolesiem, strasznie mi sie podobal, bylo milo itd.... Na drugiej randce w samochodzie prawie doszlo do seksu (bylam dziewica wtedy) wiec nie chcialam aby to tak wyszlo... Pozniej koles dzwonil do mnie i pisal tylko aby spotkac sie wieczorem albo nocowac u mnie albo w hotelu.... Strasznie mi sie podobal, no ale widac bylo ze chce tylko seksu bo jak chcialm aby spotkal sie z miomi znajomymi to zawsze cos praca itd.... Zerwalam kontakt.. Dalam sobie spokoj, bo jak facetowi zalezy to bedzie sie inaczej zachowywal.... Poznalam kogos innego i znow ta sama historia i co facetowi to nie przeszkadzalo zostal moim mezem! ( historia ze prawie doszlo do seksu na 2 randce) wiec jakby mu naprawde zalezalo to nic by mu to nie przeszkadzalo!