Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet a dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Prosze o odp. Pisałam z fecetem od konca czerwca. W polowie lipca poszedl na wesele, na ktore zaprosil kolezanke. Ok. mys nie znalismy sie, nie chodzi mi o to. Przed weselem spotkalismy sie, udane spotkanie od tego czasu bardzo cieplo rozmawiamy przez tel.piszemy...Sa jakies nadzieje, plany. I az odkrylam,ze wrzucil na swoje konto zdj. z ta kobieta pod koniec lipca. Podobno mu sie ...zdj.podoba. nie rozumiem, skoro co do mojej osoby ma plany, a pokazuje zdj z ta kobieta w tancu w dziwnej sytuacji(blisko,niby rozmawiali), to jak mam to rozumiec? formalnie nie jestesmy jeszcze razm,ale chwalic sie zdj. z osoba co nieby nie ma sie co do niej zamiarow...Nie pojmuje, prosze o rade.

Gość ulllla
raczej nie ma co do ciebie powaznych planów, albo czeka aż pojawi się ktoś "lepszy" a ciebie ma w rezerwie.

Gość gość
Facet to zawsze broni faceta:(

Gość gość
Moze ktos jeszcze cos dopisze?

Gość gość
Spotykacie się razem nie jesteście ... Widać podoba ci się on i kszta zazdrości się odzywa. Był na weselu to czemu miałby nie wstawić Zdięcia? Może mu zdięcie się na prawdę podoba i tyle. Co innego jakby był z tobą i wstawił foto z inną. Jeśli ma plany wobec ciebie to czekaj na jakiś jego krok i tyle

Gość gość
Magdo-też tak myslę,męska szowinistyczne świnia!:)

Gość gość
Miszczu, do podstawówki , tępotę swę;) rozkminiać. Gdyby naprawdę zależało mu na znajomości z tobą, zastanowiłby się dwa razy, zanim by wstawił takie zdjęcie. No chyba, że tych zdjęć z wesela było 7, a wśród nich to jedno z babką. Pokaż klasę, wrzuć wsteczny bieg, bo chyba komuś tu bardziej zależy.

Gość gość
mnie śmieszą ogólnie wklejacze wszelkich zdjęć na profile ,lubie tajemniczych nie otępionych fb itd. chyba że to zdjęcia fotografa uwieczniającego świat

Gość gość
gość-nie to jedno zdj. wstawił.:(

Gość gość
to znaczy, że mu się podobała i chce się nią pochwalić - czego mu jeszcze tyłka dajesz idiotko? w nagrodę, że mu się kto inny podoba?

Gość gość
IDIOTO/IDIOTKO -umiesz czytać czy cierpisz na slepotę:P gdzie napislam, że mu daję?:P Jakies masz skojarzenia dziwne ze swoimi zgodne! :D:D

Gość taki jeden facet 1984
nie patrz na to co pisze i mówi ,a na to co robi to nie jest trudne

Gość gość
taki jeden facet---weź wyobraź sobie proszę, że do kogoś piszesz czule, dzwonisz...a wstawiasz zdjęcie kobiety, co do której niby nie masz planów? Do tego skwitował ją, że jest taka a taka! No to nie może chyba być normalne?

Gość posłuchaj dziewczyno
tamta mu się ewidentnie spodobała i będzie z nią kręcić, a Tobie tak mówi, żeby mieć Cie"jakby co" - tamta jednak powie nie, to wróci do kręcenia z Tobą - "no przecież z tamtą nic nie było, o co Ci chodzi". Nie wrzuciłby tego zdj, gdyby mu na Tobie zależało.

Gość gość
Kopnęłam w zad:(

No sorki ale chyba ma prawo "kręcic" z iloma mu się podoba. Porówna i zdecyduje z kim chce byc albo, że z nikim. Nie wiążą was żadne przysięgi, nie jesteście w zwiazku. Dał Ci tylko info, że mu sie podobasz a Ty już go rozliczasz ze znajomosci z innymi. Troche to chore jak na mój gust

WIelkie pretennsje,ze nie o*****ł na Twoim punkcie:P Toż to policzek i afront.:D MOże tamta się bardziej stara od Ciebie?

narobił jej nadziei i dał do zrozumienia, że jest zainteresowany,a potem nagle takie coś, to nie jest fair. Jeśli już chce kręcić na kilka str, mógłby to robić w mniej bezpośredni sposób. I nie dziwi mnie, że dziewczynie sie to nie podoba

Gość gość
Tak, szanuję się i nie pozwolę. Bo sam namieszał i posunął się w swoich dekleracjach do sporych rzeczy.

ale co sie takiego stało? Ze zamiescił na jakms Fake zbuku zdjęcie z wesela jak tańczy z koleżanką? Tańczyli nago czy jak? Poza tym nie wyczytałem tunic o dawaniu jakichś nadzieji Spadam rabotać Jade autobusem z kilkudziesięcioma dziewczynami. Pewnie tzn, że jewszystkie r****m po drodze

Gość gość
Fake zbuku :D:D:D

Gość gość
To jest fake zbuku:D

Nie mówię dziewczynie, żeby mu burdy narobiła, tylko żeby była bardziej ostrożna w stosunkach z nim, to nie zaszkodzi!