Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcemy mieć porządne żony

Kobiety czemu tak szybko chodzicie do łóżka z facetami

Polecane posty

Gość gość
ale o co Tobie chodzi ? To znajdź sobie "porządną" i będziesz szczęśliwy. Przecież takie też są.

Gość gość
Bo faceci to mają takie wymagania - kobieta ma być niedoświadczona z innymi facetami a jednocześnie dobra w łóżku :D

To nie takie proste, bo np. pierwsze wrażenie może być mylne, można też się zauroczyć w takiej co cnotką nie jest i czuć się jak w matni, nie wiedząc co robić

Gość gość
to to już Twój problem ,że tak łatwo sie zakoc***esz. Ja zanim sie zakocham poznam daną osobę na tyle ,że wiem jakie wartości sobą prezentuje.

Gość gość
to wybadaj dokładnie "teren" a nie od razu wpadasz w stan zauroczenia.

Gość gość
Oczywiście, że to jest proste. Przecież jak wyłożysz lasce kawę na ławę, to taka, która lubi szybki i niezobowiązujący seks nie będzie zainteresowana gościem, który latami nie może się do tego seksu zabrać.

Gość gość
No właśnie :) To jest proste bo taka co lubi niezobowiązujące bzykano nie będzie mieć oporów jak jej zaproponujesz a taka co sie szanuje odmówi.

Gość gość
Autorze, sa kobiety szanujace sie, czekajace z seksem do prawdziwego uczucia. Ja jestem jedna z nich.

Ale dużo jest takich niby się szanujących, ale mających za sobą np. 6 związków z seksem :O

Gość Ależ Milordzie
"Jak bede miala 80 lat na plecach to bede chodzic wolno----rozumiesz autorze " czasem się trafi dobry tekst i na kafe ;)

Gość gość
Mnie facet proponował łóżko na pierwszej randce minka mu zrzedla bo ze mną trzeba pochodzic poznać a nie wyrko odrazu a nie mam już naśćie lat

Gość gość
Lars_Ulrich trzeba było sobie wybierać porządne, a co teraz na forum sie bedziecie użalać? Porażka xx No ty Edzia nie chodzisz do lozka z facetami i dlatego ci sie na mozg rzucilo i sama zaczelas udawac faceta.

Gość gość
debilny temat. Panowie czemu robicie wszystko żeby zaciągnąć kobietę do łózka ? Jak sam r***asz wszystko co się rusza nie wymagaj aby twoja partnerka była święta

Gość gość
gość [zgłoś do usunięcia] seks dla przyjemności z mężczyznami, do których czuję pożądanie, którzy spełniają moje oczekiwania to nie to samo co desperackie oddawanie się każdemu, chętnemu facetowi. czaisz różnicę czy jesteś zbyt ograniczony żeby to pojąć ? traktowanie seksu nie jako źródła radości i rozkoszy samo w sobie, a jako karty przetargowej, nagrody, środka manipulacji wymuszającego określone zachowania to jest także rodzaj prostytucji tyle, że zamiast dóbr materialnych otrzymuje się zazwyczaj chwilowe, fałszywe uczucie "miłości"

Gość do gość
ale i tak facetowi bedzie przeszkadzac twoja przeszlosc

Gość gość
nie będzie, bo wybieram takich którzy mają w******e na czyjąś przeszłość seksualnej i nie oceniają wartości drugiego człowieka przez pryzmat jej aktywności seksualnej.

Gość gość
przeszłość seksualną*

Gość gość
''Jak sam r***asz wszystko co się rusza nie wymagaj aby twoja partnerka była święta '' nie ma żadnego równouprawnienia-facet zawsze musi dac więcej od siebie jak facet więcej zarabia, albo utrzymuje kobietę to jest ok. natomiast jak facet nie ma dobrej pracy i zarobków to jest nieudacznikiem tak samo kobieta może być nieśmiała i jakiś facet i tak ja wyrwie ,a jak facet jest nieśmiały to nikogo niema-poza tym to facet musi podrywać. dlatego tez z tego powodu ze mężczyzna się więcej musi wykazać i dać od siebie więcej niż da mu jego kobieta powinien mieć prawo do bujniejszej przeszłości seksualnej ,czy nawet zdrady partnerki jak mu się znudzi bo ona i tak zawsze ma więcej plusów w związku, i więcej dostaje.

Gość gość
"powinien mieć prawo do bujniejszej przeszłości seksualnej ,czy nawet zdrady partnerki jak mu się znudzi " chyba tylko w Polsce i krajach muzułmańskich :o przerażające, że wielu facetów naprawdę tak myśli i uznaje podwójne standardy moralne w stosunku do kobiet i mężczyzn PATOLOGIA

Gość Niespotykane
Widzę, że niektórym samcom jest nie na rączkę, że możemy głosować, nosić spodnie, zarabiać na siebie i o zgrozo wybierać sobie parterów seksualnych :D Jak żyć ?

Gość spijcie z kim chcecie
ale my faceci nie bedziemy chcieli kobiet, ktore spaly z bylekim

Gość gość
z byle kim czyli z wami :D ja sypiam z pociągającymi mnie, inteligentnymi, intrygującymi osobowościowo mężczyznami, którzy nie zaglądają nikomu pod kołdrę.

Gość gość
''chyba tylko w Polsce i krajach muzułmańskich pechowiec.gif przerażające, że wielu facetów naprawdę tak myśli i uznaje podwójne standardy moralne w stosunku do kobiet i mężczyzn PATOLOGIA' przecież pisze ze te podwójne standardy działają w dwie strony-jak kobieta czerpie korzyści finansowe na facecie to jest ok , a jak facet jest biedniejszy od kobiety to jest porzucony-albo nazwa go nieudacznikiem. skoro kobieta czerpie korzyści na kasie i prestiżowością faceta i to jest ok-a facet zawsze swój status musi zdobyć samemu (w odróżnieniu kobiet które wiążą się najczęściej z partnerami bardziej krasiastymi i przebojowymi-i jeszcze to oni musza się wykazywać by je poderwać, a potem je bawić i zajmować się ich zyciem )

Gość gość
p********z jestem niezależna finansowo i sama zaczynam rozmowę z mężczyznami, którzy mnie interesują, nie czekam na ich ruch, to, że ktoś dobrowolnie dzieli się swoim majątkiem nie oznacza, że należy mu pobłażać w kwestii zdrady partnerki/a, mam swoją pasję oraz zainteresowania i nie oczekuję od partnera organizacji wolnego czasu, to o czym piszesz to jakaś abstrakcja.

Gość gość
kasą nie da się wykupić prawa do dokonania czynności moralnie nagannych to karygodne

Gość fajnakobita
a ja chodzę do łóżka z kobietami...a jak wylizują c*pkę, mówię Wam...żaden facet tak nie potrafi

Gość gość
ta abstrakcja to 9/10 kobiet dziwne ze jak facet jest zaradny i ogarnięty to ma i tak być potulny i wierny, a jak kobieta hoc trochę jest samodzielna to budzi się w niej zew puszczalskiego kurwiska

Gość gość
''kasą nie da się wykupić prawa do dokonania czynności moralnie nagannych to karygodne'' a czemu -podwójna moralność na korzyść kobiet jest ok ,i kobieta może czerpać korzyści na facecie-a mimo to facet ma być wierny i kochający