Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurealiaaaowip9

co myslicie o tej dziewczynie jest normalna pytajnik

Polecane posty

Gość eurealiaaaowip9

mieszka na przeciwko mnie dziewczyna lat 24...napewno nic nie robi,ani studia ani praca...Napewno taki stan jest od kilku lat.nie jest rozrywkowa,imprezowa...nigdy nie widzialam ją z chlopakiem...Jest niska i gruba...Wychodzi czasem z domu ale tylko z matką ,albo z sisotrą i szwagrem.Czasami idzie sama do pobliskiego sklepu kupic sobie loda i idzie z tym lodem na karuzele :O Ale po 15 minutach biegnie szybko do domu...(jakby przestrasszona) Czasami zeby wyjsc z domu zaklada wielki kapelusz i czarna okulary:D Ma fajnych rodzicow,bardzo bogatych,katolickich.... ktorzy kupują jej wszystko..Chyba wygodnie jej w tym domu,a rodzice sie cieszą ze maja opieke?(a nie widza pasozyta?) Widzialam na fejsie ze ona ma FEJSBUKA...I 3 TYSIACE LAJKOW.(ale pisownia imienai i nazwiska zmieniona zeby jej nikt nei znalazł?) (lubi czaterie,randki netowe,gry netowe,fora netowe...setki szkoł,kursow,uczelni,miast,biur podrozy,dziesiatki roznych filmikow,diskawery...dziesiatki klubow,pabow,dyskotek :D hahaha).... Choc napewno nei byla tam nigdy.3 TYSIACE LAJKÓW!!!!!!! CZY TO JEST Normalne?wiem kazdy sobie rzepkę skrobie i nei powinnam sie interesowac....ale tak sie zastanawiam co wy o tym myslicie.??? moze to jakis babski podszyw pRZEMKA22???

Gość eurealiaaaowip9
NO spodziewalam sie takiej odpowiedzi... ale czy to nie wydaje sie wam dziwne?

Gość gość
ale jakich lajków? Za co? W sensie że ona lajkuje? Z opisu ma fobie spoleczna, Ja tez wiele rzeczy lubie- jak jest jakies ciekawe miejsce to lajkuje za idee i z mysla ze sie tam przejde lakuje filmy, ksiazki, zespoly etc ktore lubie misjce ktore chce zoabczyc, a nie tylko te ktore znam

Gość eurealiaaaowip9
no ja wogole nie mam fejsa,bo nie uznaje zycia na pokaz:) ale 3 tysiace rzeczy./mijesc,uczelni,szkol,,kursow,pabow,dyskotek,soczkow,bajek,SPa itp.... POLUBIONYCH to chyba przegiecie... tymabrdziej ,ze dzieczyna nie ma zycia w realu... moze przez tego fejSa sie jakos PODBUDOWUJE??? udaje ze ma zycie :O