Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak trzymac jezyk za zebami

Polecane posty

Gość gość

wychodze z załozenia ze trzeba mowic prawde:D hamuje sie tylko wtedy kiedy czuje do kogos minimum sympatię, obcy ludzie często się do mnie zrażają, jak z tym walczyc? :)

Gość gość
:D ja nagan za to nie dostaję:classic_cool: poza tą cechą wszystko ok, ale z roku na rok coraz bardziej się rozkręcam

Gość gość
To nie jest tak do końca,że trzeba ludziom mówić prawdę prosto z mostu...Trzeba umieć się powstrzymać bo ludzie krytyki nie lubią i to Ty będziesz wychodzić na wieśniarę

Gość gość
to mam sie całkowicie odciąć od innych? Czasami szlag mnie trafia, że ktoś nie potrafi się zachować a inni udają że nie widzą albo przytakują:D nienawidze obłudy :(

Gość gość
Ale co masz ny myśli mówiąc, że ktoś nie umie się zachować? Może jakiś przykład, choćby banalny dla przykładu?

Gość gość
Nienawidzę takich ścierw jak ty, ludzie są dla ciebie mili, a ty i tak k***a im dogadujesz na każdym kroku. Tylko, że ty coś powiesz i zaraz o tym zapomnisz, a ci ludzie siedzą i czują się źle przez wiele dni. Zdechnij :O

Gość gość
No ktoś powie coś niestosownego jak np tuhttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5677279 albo przykładowo spotkam koleżankę totalnie nieatrakcyjną,to nie słodzę jej, a ktoś inny to zrobi a za plecami obgada to aż mnie nosi i nie mogę sie powstrzymac i zataczac kolo

Gość gość
I co z tego że są mili, skoro za plecami obgadają ? :D mam tyle jaj przynajmniej żeby powiedzieć wprost zostawiam w spokoju tych którzy są w porządku

Gość gość
Zresztą aktorka ze mnie kiepska. Nie potrafię na zawołanie być sztucznie zachwycona sukienką koleżanki, gdy w ogóle mi się nie podoba. Najwyzej mówie jej to w delikatny sposób:p