Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamerkowelove

niespodzianka

Polecane posty

Gość kamerkowelove

hejka. jeszcze trochę i mija 3 lata jak jesteśmy z moim lubym parą. chciałabym mu z tej okazji dać coś hmm wyjątkowego ;) wiem że to mój chłopak i ja go znam najlepiej i wiem co lubi. a mianowicie lubi samochody i wszystko co wiązane z motoryzacją. jest miłośnikiem aut marki AUDI ;) (no ale auta mu przecież nie kupię) :D poza tym to nic specjalnego nie robi, bo pracuje i nie ma czasu;) macie jakieś pomysły na prezent? z góry dziękuję :)

Gość Guy_Gilbert
tak, urodz mu dziecko :P

Gość aneć
a może po prostu kolacja we dwoje, kąpiel itp .. ?

Gość Ależ Milordzie
loda ,mrucząc przy tym jak 12-cylindrowe cacuszko pod maską Audi.

Gość kamerkowelove
pisząc 'coś wyjątkowego' nie miałam na myśli podtekstów erotycznych. jak widać lamusów nie brakuje. aneć ... kolacja to na pewno, ale chodziło mi bardziej o jakiś upominek w postaci przedmiotu ;)

Gość Moto12345
Zajrzyj na stronę Toys4Boys, tam znajdziesz na przykład modele samochodów, zegar z opon, dodatki do samochodu. Ja też lubię te rzeczy i ucieszyłabym się z nich, bo tak samo jak On uwielbiam motoryzację.

Gość Moto12345
A głupawymi wpisami się nie przejmuj, mało ludzi rozumie tych, co się interesują motoryzacją. Poza tym są wakacje i dużo dzieci tutaj siedzi.

Gość kamerkowelove
Moto12345 dzięki bardzo :)

Gość Ależ Milordzie
", mało ludzi rozumie tych, co się interesują motoryzacją." chyba jednak to dość pospolity szmergiel,spróbuj kogoś zafrapować kolapsem grawitacyjnym gwiazd

Gość Moto12345
Możesz zajrzeć też do EMPiK-u - są tak piękne albumy dotyczące różnych marek samochodów, motorów, zabytkowych samochodów, wyścigów, legendarnych kierowców, itp. Możliwe, że coś na temat Audi też się znajdzie, ale ktoś, kto lubi motoryzację, ucieszy się z każdego w wymienionych wyżej albumów.

Gość Ależ Milordzie
jedyny legendarny kierowca którego poważam to "Pan Samochodzik"

Gość Moto12345
O proszę, sprawdziłam, wpisując w wyszukiwarkę "Audi" - są i różne albumy, i najróżniejsze modele, mniej lub bardziej realistycznie zrobione: http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=audi&qtype=basicForm Wybór jest naprawdę duży i zależy tylko od tego, jaką kwotę chcesz przeznaczyć na prezent. Czy 20 zł, czy ponad 400.

Gość Moto12345
Sugerowałabym gotowy model, ja bym się z niego bardziej ucieszyła (książki wolę wybierać sama, bo po prostu się na tym znam). Zabawne jest to, że wszyscy wiedzą, iż się tym interesuje, ale nikomu przez lata nie wpadł do głowy taki pomysł na prezent - po prostu nikt tak naprawdę go nie przemyślał tak, jak Ty. To bardzo miłe, że chcesz swojemu chłopakowi kupić coś, co Go naprawdę ucieszy. :-) Nie ma za co.

Gość Moto12345
Przepraszam, że pisałam częściami, ale Kafe dziś nie pozwala na wysyłanie dłuższych postów.

Gość kamerkowelove
i tak dziękuję . przydała mi się Twoja pomoc ;)

Gość Moto12345
"Ależ Milordzie ", mało ludzi rozumie tych, co się interesują motoryzacją." chyba jednak to dość pospolity szmergiel". Pozornie pospolity. Mało osób się tym interesuje naprawdę. Co najwyżej wyskoczą na jakieś wydarzenie z tym związane, bo akurat nie mają nic lepszego do roboty lub przez ciekawość. Tak to u nas wygląda. Ale nie obawiaj się, innych zainteresowań, dużo poważniejszych, mi nie brakuje. Jedno nie wyklucza drugiego. :-)

Gość Moto12345
Kamerkowelove - to naprawdę urocze widzieć, że ktoś bierze pod uwagę czyjeś zainteresowania i nie chce iść na łatwiznę. :-) Naprawdę dla mnie to drobiazg. Cieszę się, że mogłam się przydać.

Gość Moto12345
Przypomniałam sobie, że jeśli Twój chłopak jest odważny i szerzej zainteresowany motoryzacją, to są też różnego rodzaju karnety na przejazdy. Od gokartów, po różne sportowe samochody. Ale tego nie doradzam, bo jest to bardzo kosztowne.

Gość kamerkowelove
Moto12345 powiem Ci że przez takie jego zamiłowanie sama lubię czasami posłuchać , poczytać czy pooglądać cosik w tych tematach ;) a jakbyś gdzieś w między czasie znalazła zabawkę modelu audi 80 albo s8 to była bym wdzięczna ;)

Gość kamerkowelove
bardzo kosztowne tzn ile ? ;P

Gość kamerkowelove
bo pamiętam że wspominał coś że s8 to nie tyle co chciałby mieć ale choćby nawet się tylko przejechać ;) więc może to i dobry pomysł ;)

Gość Moto12345
Naprawdę zazdroszczę Twojemu mężczyźnie, że znalazł taką kobietę. Żaden z moich ex niestety nie podzielał mojej pasji i nie dał się wyciągnąć na żadne motoryzacyjne wydarzenie. :-(

Gość Moto12345
Muszę już uciekać. Pozdrawiam.

Gość Moto12345
Muszę już uciekać. Pozdrawiam.

Gość kamerkowelove
dziękuję za stronki na pewno przejrzę ;) a do ślubu jeszcze daleko ;) Pozdrawiam :P

Gość anonim723
polecam zajrzec na www.karmelo.pl tam jest bardzo duży wybór interesujących rzeczy na prezent. polecam!