Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można się utrzymać za 2 tys miesiecznie

Polecane posty

Gość gość

Zakładając, że kupię na kredyt mieszkanie, do tego opłaty za media i jedzenie, czy zmieszczę sie w tych 2 tysiącach czy będe musiał ciułać, czy coś będe mogła odłożyc?

Gość gość
Jako jedna osoba nie masz szans

Gość Lubię 20 latki
Jakie miasto? Jeśli wawa to nie bardzo

Gość gość
Gdańsk lub okolice.

Gość gość
zalezy jaka rata i jaki czynsz dochodzi do tego. Mi rata + czynsz=1000 zł, zarabiam 2000 zł i zyje sobie lajtowo

Gość Lubię 20 latki
Dopóki stopy procentowe nie wzrosną to nie zbankrutujesz:) jak wzrosną to będziesz musiał dawac proboszczowi niestety

Gość gość
Kredyt będzie na kwotę ok. 80 tys. Pojęcia nie mam ile wynoszą koszty na 1 osobę. Ile wyjdzie za wodę, gaz, prąd? Ile na jedzenie?

Gość gość
Tylko 80 tys? Jakis wklad wlasny czy nawiedzony dom? 80 tys na 30 lat to mało i spokojnie dasz radę.

Gość gość
zarabiam 1200 zl, mieszkanie 450 zl, jedzenie 300zl, czesna na podyplomowke 300zl, 100zl bilety;/ 50 zl tel ciezko jest;/

Gość gość
Rata wyniesie jakies 500-600 zl. Czynsz do adminow + oplaty to mysle 500 max. Jedzenie 300 zl jezeli nie bedziesz jadl na miescie. Bedziesz mial 700 na d****i i narkotyki.

Gość gość
Wkład własny ok. 80 tys. Karta miejska 100 zł. Rata kredytu ok. 500 zł.

Gość gość
Same gołod*pce na forum. Chcesz się utrzymać za 2 tysiące? Ja więcej miesięcznie wydaję na samo jedzenie i jakieś dodatki, a gdzie tu kredyt za dom, samochód etc? Ja p******ę, żal.pl

Gość gość
Nie sztuka rozp*******ć cała kase jaką sie posiada tylko mądrze gospodarować tym, co sie ma. Żal że takie prostaki chodza po świecie.

Gość gość
może autor miał na myśli 20 tys, bo 2 tys. to ja mam na bieżące zakupy do domu :)

Gość gość
taa, ale teraz znajdzie zawód co będziecie zarabiać więcej niż 2 tys. ja jestem studentką filologi i chciałabym w przyszłości znalezc prace dzięki której będzie mnie stać na życie na luzie a nie liczeniem każdego grosza. ale cóż... takie płace są w Polsce że nic nie wiadomo, ludzie grosze zarabiają

Gość gość
Dlaczego teraz wszyscy muszą mieć własne mieszkania i domy? Branie kredytów na 30-50 lat stało się normą? Kiedyś ludzie jakoś mieszkali z rodzicami lub dziadkami i nikt nie umierał z tego powodu. Mało zarabiasz - nie bierz kredytu - proste. wszyscy mieszkają oddzielnie, a potem tylko płaczą i narzekają jak w tej Polsce źle się żyje, emerytki nie mogą same opłacić własnych mieszkań, a w tym czasie ich dzieci spłacają kredyty i nie może nikt nikomu pomóc.

Gość Biedak 22
Za 1200 w 3osoby to trzeba być ekonomistą. Jak ja bym miał 2tys to bym założył konto oszczędnościowe mojemu dziecku

Gość gość
ktoś napisał 300zł jedzenie to nawet mniej niż 10zł na śniadanie,obiad i kolację, to co za taką kasę będzie jadła??? trawę???