Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podatek w uk

Polecane posty

Gość gość

zaczynam prace i mam dostac 1400 funtow. moze mi ktos powiedziec ile z tego dostane na konto po odtraceniu podatku i in. dziekuje za odp

Gość gość
odejmij ok 20%

Gość gość
odejmij kwotę wolną od podatku i od pozostałej sumy zapłacisz 20% - minus składka zdrowotna i emerytalna

Gość exdebill_po_wakacjach
wpisz sobie w googla tax calculator i Ci pokaże wszystko

Gość gość
dzieki za odp, tzn ja nie pytam tylko o tax, ale o wszystkie oplaty, ile mi z tego odejma. czyli zostanie mi na mc ok 1000?

Gość gość
około 1000 zostanie

napisałam, że pokaże ci wszystko?

ja p****, googlać nie umie, czytać też... niezła pensja jak na taki brak zaradności

Gość gość
ludzie to debile. Latwiej znalzc kefeterie, zalozyc nowy temat w odpowiednim dziale, niz wisac 2 slowa w google i sprawdzic samamu. Az sie boje zapytac jaka prace pokowacza dostaniesz :)?

Gość gość
pakowacz nie zarabia 1400 brutto!!!

Gość gość
praca po studiach jak chyba napisalam, nie chcialo mi sie wpisywac w google, bo mysalam, ze moze ktos tyle tu zarabia i by mi szybko odpisal. macie tyle czasu, zeby go tracic na zbedne komentarze?nie lepiej w ogole nie odpisywac. troche pokoju i milosci ludzie

nie, ponieważ może się nauczysz nie zadawać pytań, na które w 5 sekund możesz znaleźc odpowiedź sama; i na pewno nie myślisz, jeśli sądzisz, że na forum siedzą ludzie w blokach startowych i tylko czekają, żeby ci odpowiedzieć na takie pytanie - oczywiście ludzie o zarobkach od 0 do 100tys. funtów, bo nigdy nie wiadomo kto zapyta i ile zarabia; trochę więcej pracy głową i mniej lenistwa życzę

Gość gość
dokladnie -exdebill ma racje. o wiele szybciej bylo wpisac w google niz zalozyc temat na kafe i czekac na odpowiedz. ja obliczam mnozac przez 0.77 - 20% to podatek a nin to 2 albo 3 % juz nie pmaietam.