Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotkoobcieta

czy ściąć włosy krótko

Polecane posty

Gość krotkoobcieta

Witajcie  Od dawna chodzi mi po głowie pomysł obcięcia włosów na krótko (na tzw chłopczycę).Przez ostatnie 5 lat miałam włosy do pasa, ale męczyło mnie suszenie, czesanie, układanie, a poza tym potrzebuję zmiany. Mięsiąc temu, kiedy powiedziałam przyjaciółce, że ścinam włosy na króciutko, powstrzymała mnie. Obcięłam więc tylko do biustu. Niestety nie dało mi to satysfakcji, gdyż zmiana nie była drastyczna, a włosy wciąż są długie. Marzą mi się takie włoski, że po kąpieli wystarczy wytrzeć ręcznikiem i już są suche. Cieszę się, bo dostastałam już zgodę od mojego misia, ale wciąż nie jestem pewna na 100%.Chciałabym, żeby może któraś z was poradziła mi czy ściąć, jak ściąć i może opowiedziała o swoich przeżyciach związanych ze ścinaniem włosów

Gość gość
Pytalas o zgode "misia"? Zapytaj jeszcze rodzicow, dziadka i babcie, wujka i siostre. Albo przeprowadz referendum narodowe:P A tak na serio- jesli masz ochote to obetnij sie na krotko, niezaleznie od opinii misiaczka i kolezanek.

Gość gość
p.s. Ja mialam wlosy do lopatek, obcielam na krotko, praktycznie na zero. Odczucia super, mnostwo czasu zaoszczedzone. Tylko na poczatku bylo mi dziwnie, wlosy to jednak jakas zaslona przed swiatem i najpierw czulam sie troche nago. Pozniej przywyklam, polecam (teraz mam krotkie, pare cm juz odrosly)