Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhh

licealny chlopak

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhh

Wczoraj w knajpie spotkalam mojego bylego chlopaka z czasow liceum, bylismy razem jakies 2 miesiace;) (rok 2001!). On mieszka niedaleko mnie to sie czasem widywalismy (czesc, co tam). Wczoraj siedzial z kumplem i sie do nich przysiadlam, pogadalismy, wypilismy dosc sporo. Zamkneli knajpe i poszlismy do mnie na piwo jeszcze. Calowalismy sie (nic wiecej), poszedl do domu. Dzisiaj troche smsowalismy, a ja mam dylemat czy sie w to pchac... ehh

Gość gość
warto zaryzykowac moze to milosc twojego zycia,pisz z nim narazie tak normalnie zeby nie myslal ze sie narzucasz powodzenia;-)

Gość ehhhhhhhhhhh
dzieki :) moze na razie tak zrobie, a potem zobaczymy co z tego wyniknie... on dlugo mial dziewczyne i wiem, ze po rozstaniu (nie wiem kiedy to bylo wlasnie) dlugo nie mogl dojsc do siebie i nie wiem czy jej jeszcze nie darzy jakims uczuciem...

Gość gość
lepiej wybadaj narazie zakumpluj bo jesli bd cie traktowal jako pocieszenie a ty jako milosc to zle na tym wyjdziesz po alkocholu ludzie roznie sie zachowuja

Gość Marcin84wwaa
czemu się rozstaliscie? a moze warto zainteresowac sie jego kumplem?

Gość ehhhhhhhhhhh
wlasnie o to chodzi...

Gość szoke koorwa
moze nasraj mu na klate...

Gość gość
heheh masz podobny problem do mojego, tez bylismy razem w 2002 i jeszcze w 2003, potem po latach nie widzenia spotkalam go w pubie, on z obraczka bo wpadl z dziewczyna (w domu kilkuletni syn) a ja przed slubem... przegadalismy blisko 2 godziny a potem mielismy blisko roczny romans ktory w koncu ja zakonczylam choc nadal go kocha i on mnie tez

Gość gość
moze od tego czasu jak byliscie ze sb zmienil sie zmadrzal wydoroslal powinnas oznac go na nowo zycie zmienia ludzi a 10 lat to wcale nie tsk malo

Gość ehhhhhhhhhhh
A rozstalismy sie dlatego, ze mi sie inny spodobal (czlowiek mlody to glupi ;)) po jakims czasie sie mega poklocilismy (nie o zerwanie) i sie dlugo nie odzywalismy do siebie (jakies 1,5 roku) a potem pogodzilismy sie na 18-ce mojej kuzynki :)