Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Irytujące

Polecane posty

Gość gość
to jest czerpanie przyjemności z faktu, że mężczyzna jest obok. Niektórzy mężczyźni są męczący, wówczas szukamy sposobu, żeby się go pozbyć.

Gość gość
gościu nr2, może się jakoś odróżnimy od siebie? ;)

Gość gość
"gościu nr2, może się jakoś odróżnimy od siebie?" dobrze, czy Ty się wyróżnisz czy ja mam to zrobić?

Gość założycielka
to ja to zrobię ;)

Gość gość
teraz nikt nas już nie pomyli

Gość założycielka
Co mnie ubodło dzisiaj, to to, że naprawdę nie miałąm z kim, na jakikolwiek temat porozmawiać. Ze szczególnym naciskiem na osoby płci przeciwnej. I w momencie, kiedy unikam kafe jak ognia, to jednak tuaj jedynie ktoś, za pomocą swego rodzaju logiki odpowiada. Niesłychane. A jednak.

Gość gość
moje obserwacje są bardzo podobne do Twoich, niestety to wyjątkowa rzadkość ale jak widać zdarza się. Co robisz o tak późnej porze?

Gość założycielka
o tak późnej porze siedzę, kontempluję, przeglądam, szukam, sama nie wiem czego/kogo. Pożegnam się, nie tutaj powinnam być i wiem o tym doskonale ;) Okoliczności ograniczają moje "bycie" gdzie indziej. Dziękuję. I miłego życia ;)

Gość gość
smialo mozemy podac sobie reke. Mnie też nie powinno tu "być".Dziekuje Tobie i nawzajem milego zycia.

Gość założycielka
lunatycy - marzyciele, zagubione dusze :D ;)

Są dwa rodzaje marzycieli: Ci którzy lubią marzyc i Ci którzy tego nie cierpią ale nie maja wyjścia:) Ci drudzy jak najprędzej próbują się pozbyć tych marzen najczęściej przez ich realizację;) ­ Dlaczego unikasz kafe "jak ognia"?

Gość założycielka
Lubię marzyć i jednocześnie niecierpię ;) Dlaczego unikam kafe? Dlatego, że są tutaj conajmniej dwie osoby, które lubują się w rozpowiadaniu wyssanych z palca sensacji o innych użytkownikach, aż do momentu kiedy tamci (najczęściej nieświadomi niczego) tracą wiarygodność w oczach dotychczasowych znajomych ;) Kafe to bagienko.

Gość założycielka
A konkretniej to strasznie muliste bagienko :D;)

Gość gość
Blondynka a Ty znowu masz problem ?:-o

Gość założycielka
:D wiem o co ci chodziło :D A o Blondynce właśnie między innymi piszę. Nevermind! Nię tędy miał podążać temat.

Gość gość
Blondyna ty idz do lekarza bo ty jestes psychiczna:D:D

Gość założycielka
Którędy? Temat służył sprawdzeniu,czy istnieje jeszcze choć jeden osobnik płci męskiej, z którym można porozmawiać w sposób kulturalny, zabawny, lekko pikantny. Można by rzec, że poflirtować ;)

Gość Blondyneczko olej Nowego
Ja ci wyliże c*punie do sucha👄

Gość założycielka
Chciałam przeprosić Poleconego on nie zasłużył na tą opinie. A Nowy to chooj w mieście.

Gość założycielka
Oto właśnie potwierdzenie, że kafe to bagienko. Chciałam porozmawiać, znów z tematu blond śmietnik się robi. Nic się nie zmieniło w przeciągu paru miesięcy. Mogę się założyć, że kiedy zajrzę tutaj za jakiś, dalej to samo będzie się działo. Szkoda. Naprawdę istnieją jeszcze inne kobiety, nie tylko Blond ;)

Gość gość ciekawy swiata
Kim jestes?

Gość założycielka
Poleconego akurat nie mam za co przepraszać :) Jemu kibicowałam. Tak miszczu...wychodzi na to, że kiedy jakiegoś znajdę, trzeba będzie go objąć ochroną :D

Posluchaj... Mam wrażenie, że mielismy juz kiedys styczność ze soba... Mogłabyś zweryfikować jakos te przeczucia? Moze gg bądź email.. Pewnie na randke zbyt wcześnie?:classic_cool:

Gość gość
A kto jest ta druga osoba?