Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Irytujące

Polecane posty

Gość krasnoludek szósty
To znaczy, że mam ropniaki na twarzy i właśnie cię o tym informuję.

Gość krasnoludek szósty
Tak :( i lojalnie Cię informuję, że w każdej chwili mogą wystrzelić.

cholera:( Stanowisz zagrożenie dla siebie,otoczenia i ropniaka w dodatku:( Co byś nie zrobila ktos ucierpi.Tak mi przykro:(

Gość krasnoludek szósty
Głupi jesteś podszywie, wiesz?:(

Gość gość
Wiedziałem,że napiszesz, nie w związku z zaistniałą sytuacją tylko,tylko i wyłącznie po stylu pisania, ja wiem,że jesteś i będziesz wporządku wobec mnie i wierzę Ci. To nawet nie o to chodziło, mogłaś się przecież nudzić albo kogoś w balona robić,tak dla żartu, po prostu pomyślałem,że to Ty więc pytam a przy tak błachej sprawie mogłaś nawet nie pamiętać;-)

Gość off top alee
W sumie to masz racje...mogłam, ale takiemu leniwcowi jak ja, nawet by się nie chciało;) chyba za bardzo byłam zajęta wkręcaniem samej siebie- wiadomo w co- żeby mi to przez myśl przebiegło :D Cieszę się, że mi wierzysz:) ale w sumie z drugiej strony rozumiem...jakaś taka mini niepewność zawsze pozostaje:) w końcu znam to z autopsji :)

Gość gość
....ludzie zejdźcie z drogi Bo listoooonosz jedzieee... para ra ra ra ram tam tam tam trararam:)

Gość krasnoludek drugi
Pewna kobieta miała już dosyć swojego męża. W******ł ją trywialnie mówiąc. Kręcił się po domu kiedy wrócił z pracy, ogólnie zajmował jakby coraz więcej miejsca. Siedział w pokoju i oglądał mecz,a ona w całkiem innej części mieszkania słyszała jak oddycha, wypełniał cały dom swoim oddechem, swoją bytnością, swoim jestestwem. Nikt nie zniósłby takiego uciążliwego męża. Znalazła płatnego mordercę-snajpera i zleciła mu zabójstwo męża. Tak szybko tłumaczyła jak on wygląda "mały, łysy, siwy, z przedziałkiem, r***liwy w*********y typ". Traf chciał, że na drodze snajpera pojawił się akurat krasnoludek czwarty, pasował do opisu idealnie. No i się pomyliłam:(

Gość krasnoludek drugi
Irytujące nie?

Gość krasnoludek drugi
lojalna i szczera-uczciwa i prawdomówna. Lojalność to pozytywna cecha, ale tylko wtedy kiedy wzajemna. Ze szczerością jest trochę inaczej. Szczerość to temat rzeka...

Gość założycielka
Kto by się spodziewał, że będę sprawcą tylu znaków zapytania. ;) A to tylko ja, taka niepozorna. Miszczu wybacz po raz n-ty, ale niestety nie mogłam dziś podyskutować ;) Parę spraw poprzesuwało się w czasie. Pozdrawiam

Gość założycielka
Jeszcze kilka słów. Co do Śnieżki, to o ile mnie pamięć nie zawodzi odjechała w siną dal na koniu, w asyście jakiegoś gogusia. Może czwarty jej szuka? Albo konia :D

Gość gość
O co tutaj biega? Ktoś wyjaśni w skrócie?

Gość krasnoludek czwarty
Ja nic nie wiem. Gram tu trupa.

Gość gość
bo trupem jestś krasnalu

Gość krasnoludek trzeci
A to co? Trup już nie ma prawa głosu? Co za zaściankowy, głupi naród. Wszystkim się tu ogranicza prawa. No dale krzycz: "precz z pedałami, żydami, krasnoludkami, trupami!" :(

Gość gość
Jaki trup???

Gość założycielka
Może jakiś seansik spirytystyczny? :D

Gość krasnoludek trzeci
To ja popatrzę sobie z bezpiecznej odległości. Nawet mnie to kręci.

Gość założycielka
Trzeci, ale rozpraszać nie możesz, siądź sobie cichutko w kąciku i nasłuc**j, wypatruj. Do seansiku kilka osób by się przydało. Tak to w zasadzie działać powinno :( Nie mam szklanej kuli, więc połączone złącza chciałam wykorzystać, ale niestety...;)

Gość tajemnicza Katowice
lubię wszystko, dojdę i dojadę wszędzie gdzie się da by to zrobić. mój nr 695837611