Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzywka kontra brak grzywki jakie dziewczyny wam sie podobaja bardziej

Polecane posty

Gość gość

Mi sie grzywka prawie wcale nie podoba jak i dziewczyny z grzywka kojarza mi zlolita,infantynlnosc,najpiekniejsze fryzury to bez grzywki ale tu problem - czolo nie moze byc zbyt wysokie. Ja osobiscie niestety mam wysokie i teraz wczoraj podcielam grzywke,wygladam uroczo,ale szkoda ze musze ja nosic,bo za grzywka nie przepadam a bez niej wygladam zle

Gość gosciowkadfsdfsdf
możesz zawsze grzywkę na bok obciąć i zasłonić trochę czoła.. bardzo wysokie czoło masz ?? Rihanna też ma wysokie i nosi się bez grzywki.. Anna Mucha też nosi przedziałek a ma czoło mega wysokie

Gość gość
Ja tez mam wysokie czolo ale mam burze lokow i swietnie wygladam bez grzywki kiedys prostowalam wlosy i mialam grzywke tez to fajnie wygladalo ale sie strasznie puszyla np. Podczas deszczu czy sniegu ;)

Gość gość
No wlasnie Anna Mucha zle wyglada bez grzywki, grzywka ja odmladza, bez niej nie wyglada tak delikatnie. Mam bardzo wysokie,linia wlosow wysoko mi sie zaczyna a do tego nie jest ladna prosta ;/ to pewnie po rodzicach maja slabe wlosy ja mam dosc geste ale nad czolem to tragedia;/ do tego mam okragla buzie ;(

Gość cala naga prawda o tym problem
podobaja nam sie szczuple, zgrabne i ladne. jak sa dodatkowo inteligentna dajemy im zasznse na zaplodnienie. a czy masz grzywke czy nie nie zmieni twojego kaszatolatyzmu...:(

Gość gosciowkadfsdfsdf
jak masz okrągłą budzie to grzywka na bok, dość krótka np taka v http://www.moda.net.pl/obrazki/2011/02/fryzura-z-grzywka-4398.jpg v w prostej skracasz twarz jeszcze bardziej.. bez zdjęcia ciężko ocenić, ale ideałem jest owalna twarz więc to do takiego kształtu dążymy..musisz i optycznie wydłużyć twarz, ale zachowując grzywkę na bok która trochę zasłoni czoło