Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinesca72

podłoga drewniana

Polecane posty

Gość agatowa

W łazience mam płytki, które imitują drewno i mega to wygląda. Na ścianach duży format marki Tubądzin, wszystko czego potrzebowaliśmy znaleźliśmy w bokaro, salon super jest zaopatrzony.

Gość messka

Fajne wyposażenie jest w tych salonach, kupowaliśmy umywalkę, wannę i płytki. Obejrzałam tam ciekawe aranżacje, pomysły fajne i można wykorzystać potem u siebie w domu ;)

Gość melisowa

Przecież w łazience można położyć płytki imitujące drewno np. kolekcja I love wood, myśmy takie dostali w salonie Bokaro. Są ładne i bardzo ładne i praktyczne. Bardzo się cieszę , że zdecydowaliśmy się na taką podłogę.

Gość Karolina

Można tylko po co jak można położyć prawdziwe drewno, które będzie nie tylko doskonale się prezentowało, ale również będzie ciepłe w dotyku. Ja kupowałam deski do łazienki u Pana Bigaja na deska-podlogowa i są naprawdę świetne.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za dobrą podłogą drewnianą polecam zajrzeć na stronę www.ardi.com.pl Jest to świetny producent podłóg drewnianych, który oferuje solidne i eleganckie podłogi w niezłych cenach.

Gość marcelowa

Modernistyczne łazienki ocieplą i nadadzą przytulności płytki, które imitują drewno. Pokryta nimi może być nie tylko podłoga, ale i ściana w kabinie prysznicowej :) Takie właśnie kupiłam  i są piękne https://bokaro.pl/oferty/boisee

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Trójmiasta, które rozglądają się za sprawdzoną firmą zajmującą się sprzedażą podłóg drewnianych polecam skontaktować się z http://profestparkiet.pl/ Oni mają świetne podłogi w swojej ofercie. Poza ich sprzedażą zajmują się też montażem oraz renowacją podłóg.