Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test na płeć dziecka

Polecane posty

Gość gość

jestem w 10 tyg.ciąży.zasanawiam sie nad kupnem testu ktory wykryywa plec juz od 6 tyg.ciazy.jest dosc drogi,ale czy skuteczny?

Gość gość
Pierwsze słyszę o czymś takim, podejrzewam, że to jakiś chwyt marketingowy. Ile to kosztuje?

Gość ppppp158
poczekaj jeszcze troszkę mi potwierdzili w 13 tc , że będzie chłopak jestem w 38 tc i ma być synek

Gość gość
test kosztuje ok.130 zl.mozna go kupic w aptece lub przez internet.

Szkoda by mi było kasy, to jakiś pic na wodę, lekarz Ci powie,jaka płeć :). Poczekaj jeszcze trochę :)

Gość gość
zamiast wydawac kase polecam chinski test na plec dziecka online :) Pogogluj,bo ja linku nie moge wkleic.Jest wiarygodny.

Gość malinowy budyn
chodzi ci o ten test co sie sika do pojemniczka i czeka chwile ? jak sie mocz zmieni na zielony chyba to chlopak..? slyszalam, ze skuteczny ale mimo wszystko szkoda bylo by mi kasy :) chyba ze duzo zarabiasz :)

Gość gość
tak,chodzi mi o ten test,bo ja mam juz 3 synów i staraliśmy sie o córkę,czyli sex 2 dni przed owulacją i już nie mogę się doczekać żeby poznać płeć.ale boje sie ze moze byc nie wiarygodny i nie chcę się niepotrzebnie nakręcać.dlatego moze któras juz robiła?i czy sie sprawdził?

Gość gość
a co to teraz zmini, juz jestes w ciazy to juz chybs klamka zapadla :)

Gość malinowy budyn
Moja znajoma robiła i jej się akurat sprawdził (ale na synka), ale w Twoim przypadku bym ci odradzała.. Jak się dowiesz już teraz że to np chłopak dalej będziesz cieszyła się z tej ciąży ? Po za tym taki test może ci wskazać płeć dziewczynki a za kilka tygodni lekarz na usg powie że chłopak i będziesz jeszcze bardziej rozczarowana.. Pamiętaj, że to tylko test i on ma prawo się pomylić :)

Gość gość
na dziewczynke test nie zmienia koloru.