Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marii20

intensywne odchudzanie

Polecane posty

Gość marii20

Hej!! Od jutra biorę sie za siebie i nie ma zmiluj... strasznie sie zapuscilam; ( Nie chce stosowac diety bo jakos nie jestem do tego przekonana... Chce zrzucic brzuch, zlikwidowac cellulit i ujedrnic cale cialo;) Od jutra: 1. Zero slodyczy 2. Zero fast foodow 3. Zero jedzenia po 19 a ostatnim posilkiem przed 19 bedzie jogurt 4. 30 min rowerka rano i wieczorem 40 min 5. Cwiczenia Mel B, brzuch, pupa, nogi codziennie 6. Cwiczenia z Chodakowska 3 razy w tyg 7. Bieganie 3 razy w tygodniu Mam nadzieje ze ktos dolaczy i bedziemy sie wspierac w tych meczacych chwilach hehe

Gość marii20
Up up!! Widze ze na razie brak chetnych ale mam nadzieje ze to kwestia czasu;)

Gość gość
Ja też zaczynam...:) A ile ważysz??

Gość gość
dieta mz?

Gość papappapaparapa
nie moge sie zmusic do cwiczen ;(

Gość marii20
Waze 60 kg przy wzroscie 168 cm... Papapaparapaa najtrudniej zaczac... ale jak juz zrobisz jeden dzien drugi to pozniej az chce ci sie cwiczyc i czekasz na efekty;)

Gość papappapaparapa
wiem , ale co chwila ktos sie przewija w domu i jak zobacza to beda miec niezly ubaw tym bardziej ze nie mam wprawy w cwiczenaich a zjakich stronek sa najlepsze na brzuch? i ktore te mel?

Gość gość
witam ja mam problem z brzuchem ( a nie moge robic brzuszkow) znasz jakies cwiczenia inne na brzuch i mozesz mi polecic?

Gość gość
gówno schudniesz jutro padniesz

Gość gość
Waze 60 kg przy wzroscie 168 cm... Papapaparapaa najtrudniej zaczac... ale jak juz zrobisz jeden dzien drugi to pozniej az chce ci sie cwiczyc i czekasz na efekty;)

Gość marii20
Za durne komentarze dzieki;) pewnie napisala to jakas krowa z cellulitem nawet na lokciach hehe wszystkie cw Mel B sa na youtube;)

Gość gość
dlaczego zawsze każdy zaczyna od jutra do cholery??? zacznij od dziś grubasie!

Gość Dietkowa111
Hej ja się chętnie zapisze na intensywne odchudzanie :) Za tydzien wraca mój facet, chciałabym choć trochę lżej się poczuć, za 2 tygodnie ważna impreza, a za miesiąc wesele koleżanki. Motywacja jest :) Moją największą zmorą jest jedzenie i słodycze. Zamierzam też ćwiczyć, rano i wieczorem.

Gość gość
Dietkowa super ze dolaczylas;)) jutro wieczorem napisze jak tam;) dobranoc;)

Gość Dietkowa111
Hej laski, jak mija wam pierwszy dzień? U mnie 1h ćwiczeń zaliczona, wieczorem jeszcze skalpel i ćwiczenia na pośladki, na śniadanie kasza jaglana. Najgorszy będzie wieczór, ostatnio w ogóle nie mam silnej woli, ale dziś musi się udać