Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholozka29292929

SONDA jest tu ktos zdrowy psychicznie pytajnik wpisywac sie

Polecane posty

Gość psycholozka29292929

(jestem tu juz troche i zauwazyalam ilu frUstratow,despertow,samotnikow,borderline,prawikow,bezrobotnych...starych panien,alkoholikow,introwertkow,rozwodnikow,ASPOLEcznych ,bezrobotnych,schozofrenikow,samobojcow i choj wie kogo:) zatem moje pytanie brzmi: CZY JEST TU OSOBA ZDROWA NA UMYSLE I NA SAMOPOCZUCIU ktora: a)skonczyla 25 lat, mieszka w Polsce,nie jest po rozwodzie i nie jest samotnym rodzicem. B)nigdy nie byla u pschychiatry,psychologa,nie byla na leczneniu zamnkneitym,polzamnkietym,nie brala i nie bierze psychotropow,nie jest alkoholikiem i narkomanem c)jest szczesliwa,zadowolona z zycia,swojej roli spoelcnznej,satuusu,.,jest kims,nie ma zadnych neipokojacych objawow(DEPRESJI,FOBII ITP) d)potrrafi zyc bez komputera e)MA WLASNE DOCHODY ktore nie są rentą,ani zasilkiem? SZCZERZE-PROSZE TYLKO I WYLACZNIE OSOBY KTORE SPELNIAJĄ TE 4 PUNKTY NIECH SIE TU WPISZĄ :) :) :)

Gość gość
odezwał się człowiek idealny, bez żadnych problemów ;)

Gość ruch antycygański wrocław
Jedyną psychiczną osobą jesteś ty. Przeczytałem kiedyś 2 (słownie dwa) twoje posty i ewidentnie powinnaś się leczyć. Proponuje na początek Joannę Bilińską z Wrocławia, pomoże Ci. :D

Gość gość
A.b.c.d.e. To jest 5 punktów nie 4 naucz się liczyć

Gość Psycholozkaaaa2229999
nie zrozumielista ideii mojego pytania...i juz szczekaja obrazone ratlerki :D i gdzie ja do choja powiedzialam ze jestem idealna??? NIE JESTEM. ale chce wiedziec kto jest.? kto jest tutaj zadowolony z zycia,zdrowy,pogodny,szczesliwy?nikt? na setki wpisow?zaden autor nie podpisze sie pod ta 5 tką punktow?

Gość gość
Depresję zaliczasz do chorób psychicznych? To tak, jakby porównać pomidora do kaktusa;)

Gość gość
szukać takich na tym forum to jak szukać cienia na Saharze

"zdrowy" BYć może ktoś dzieki chorobie odkrył wartośc życia i pogode ducha? ­ "rola, status społeczny"? ­ Rola to rola. trzeba grać wg scenariusza.Jak mozna być szczęśliwym bez wolnosci i improwizacji. Chyba, ze na zasadzie :jestem szczęśliwy bo nikt mnie nie wytyka palcami. ­ Tak jak pisałem: Jesteś glupia:P