Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciaza to koniec modelingu

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat i pracuję jako modelka. Rok temu wyszłam za mąż. prezentuję głównie bieliznę i stroje kąpielowe (nie, nie jestem aniołkiem victorias secret :)). oboje z mężem chcielibyśmy w najbliższym czasie mieć dziecko. modeling nie jest moim jedynym źródłem utrzymania, ale bardzo to lubię i zastanawiam się, czy po urodzeniu dziecka będę mogła wrócić do pracy modelki. Wiem, że wiele moich koleżanek, które są już matkami jednego lub dwójki dzieci po ciaży nie wróciły do dawnej figury, mimo katowania się dietami i ćwiczeniami. Są szczupłe, niektóre może nawet chudsze niż przed ciążą, ale figura już jednak nie ta sama (więcej cm w talii itp)... no i rozstępy, cellulit. ;/ Dodam, że większość z nich nie przytyła w ciąży więcej niż 10 kg, a jedna z nich miała wyjątkowego pecha, bo mimo, że miała w ciąży naprawdę mały brzuszek, do 6ego miesiącxa prawie nic nie było widać, to ma siatkę rozstępów na nim, mimo, że się smarowała różnymi preparatami. Wiem, że na pewno nie zrezygnuję z dziecka dla figury, ale po prostu zastanawiam się, czy będę mogła jeszcze wrócić do modelingu, czy nie. Napiszcie mi, co wiecie, z własnego doświadczenia. Wiem, że jest dużo znanych modelek, które są matkami, Miranda kerr, Doutzen Kroes, Adriana Lima itd... ale nie wiem jak one to robią, ani trochę brzucha, zero rozstępów... idealne. Wiele kobiet nie wygląda tak, mimo że też bardzo o siebie dbają, zdrowo jedzą, ćwiczą...

Póki nie spróbujesz, to się nie przekonasz jak będzie u Ciebie. osobiście znam dużo kobiet, które po porodzie wyglądają lepiej niż przed ciążą. Wiele zależy też od Ciebie, od trybu jaki będziesz prowadziła w ciąży.

Gość jurekburek
te panie tak wyglądają, no bo wiesz, napiszę ci w wielkiej tajemnicy, jest taki program photoshop, ale nie mów nikomu. Weź kobieto ulice zamiataj to będzie z ciebie więcej pożytku.

Gość Sandra86i
Nie ma co się martwić - na wszystko jest sposób. Słyszałam, ze na rozstępy jest jakiś krem ze ślimaka czy coś takiego. Z cellulitem sama walczyłam i się udało - spróbuj Celluline. Są przecież modelki, które urodziły dzieci i wciąż świetnie wyglądają - zobacz zdjęcia Heidi Klum i się nie martw :)

Gość gość
ja modelką nie jestem jedynie powiem ci że po urodzeniu pierwszego dziecka całkowicie wróciłam do wyglądu sprzed ciąży, nawet nie zrobiły mi się rozstępy, jednak w ciąży utyłam tylko 8 kg

Gość gość
Moja przyjaciolka jest modelka. Po ciazy wrocila do modelingu w ciazy przytyla 18 kg.

Ja rodzilam 3 tygodnie temu , . W ciazy przytylam 14 kg ,a brzucha prawie ze nie widac .. ;) licz sie z tym ze kazda kobieta ma inne objawy w ciazy . Ja mam ciemna linie na brzuchu ktora napewno szybko nie zniknie a przyznam ze szpeci bardzo wyglad , no i oczywiscie w biodrac h szerzej sie wyglada ;)