Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dni płodne

Polecane posty

Gość gość

Czy możliwe jest że dni płodne pojawiają sie juz 3-4 dni po okresie,czy to może sie przesuwac wogole?? Czy kobieta po porodzie ma takie sprawy nieuregulowane?

Gość gość
oczywiście, że owulacja moze sie przesuwac w jedna bądz drugą stronę i nie maw tym nic dziwnego- organizm to nie szwajcarski zegarek, a na cykl kobiety wpływ ma wiele rzeczy

ja jestem przed porodem i u mnie z tymi dniami płodnymi bylo bardzo dziwnie, miałam monitorowane cykle przez ginekologa i u niego dowiadywałam się, kiedy mam te dni płodne ;)

Gość gość
To znaczy że juz 3 dni po okresie mogła byc dni płodne? od jakich czynnikow to zalezy?

Gość gość
Jak najbardziej można rozpoznac dni plodne?

Gość gość
stres, zmiany klimatu, leki, dieta itp.itd., musisz obserwowa swoj organizm, a jezeli chcesz sie na 100% dowiedziec kiedy masz owulacje, to proponuje monitoring

Gość gość
Gdy dochodzi zapłodnienia? kobiety organizm moze odrazu świrowac?

Gość gość
a co masz na mysli z tym swirowaniem

Gość gość
Tak jak miałam przy pierwszej ciąży,dzisiaj poczułam zapach smażonego kurczaka i prawie zwymiotowałam tak mi śmierdziało,chce mi się ciągle spac albo taki dzien poprostu i kręci mi się w głowie

Gość gość
Ale niewydaje mi się że 3 dni po okresie juz moglam miec plodne dni nawet nic nieczulam ze mam takie...

Gość gość
tez tak macie w dni płodne, ze macie taki mega sluz, jakby na majtkach wam cos chlupnęło:P?

Gość gość
pewnie że tak. Ja tak mam, mam dosyć krótkie cykle. Ale i tak wolę je sobie potwierdzić mikroskopem owu. Warto jest prowadzić obserwacje by więcej dowiedzieć się o swoim ciele