Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość123123

Ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość Gość123123

Dzień dobry. Mam pytanie. Czy jest możliwość zajścia w ciążę jeżeli mój chłopak miał kropelkowanie, po czym dotknął mojego krocza. Mój chłopak się podniecił, na majtkach miał ok. 3 kropelek, penis był suchy. On go poprawił, później wyjął telefon z kieszeni, później przytulając się, miał dłoń na moich plecach(koszulce), później zaczął mnie pieścić po kroczu. Miałam spodenki oraz majtki. On mnie pieścił palcami. Zapomnieliśmy o tym oboje, wszystko działo się na jego podwórku, po przyjściu do domu zmieniłam bieliznę oraz się podtarłam.(ok. 30 minut później) Czy istnieje jakieś ryzyko?

Gość gość
heheh a masz 10 lat? strasznie głupie pytanie :P Nie - nie można zajść w ciążę przez spodnie i majtki tylko po "kropelkowaniu" i to w jego majtkach :D

Gość Gość123123
Wiem, że to jest głupie. Byłam pewna, że jest to raczej niemożliwe, ale z ciekawości,a raczej dla pewności zadałam wczoraj to pytanie na pewnym forum i ludzie zaczęli mnie straszyć, że istnieją szanse na takie zapłodnienie, że w śluzie mężczyzn mogą znajdować się plemniki itd itp. A on go poprawiał i później tą ręką mnie "pieścił". Wcześniej nie pozwalałam mu dotykać okolic mojego krocza. usmiech.gif

Gość gość
tez mam schizy ale twojr problem jest smieszny dzieciaku