Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za całkowitym zakazem całowania sie w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość gość

i ogulnie przy ludziach . powinien taki zakaz istnieć w naszym państwe by owiele wiecej ludzi było szczęśliwszych a zkochance to sie w domu moga calowac a nie na drodze gdzie ini ich widza

Gość gość
Dawno nie r******m, ostatnia laska wyśmiała mojego kutonga stąd i moja frustracja

Gość gość
W Japonii i Chinach całowanie się w miejscach publicznych dozwolone jest wyłącznie parom zaręczonym bądź już poślubionym.

Gość gość
ehh kij stym wyglądem niech wygladaja jak chca niech robia co chca z swym ciałem ale niech sie tym niepopisuja inym przed oczami niech zwruca uwage a inych !

Gość gość
zakochance o dobre ha ha

Gość gość
A ja OGÓLNIE mam w d***e wasze zakazy . Całowałem , całuję i będę całował publicznie .

Gość gość
noi japonia i chiny maja zbudowamne prawo dla ludzi a nie polska gdzie tylko psychopatów tworzy !

Gość gość
ehh trzeba mi sie wyprowadzić stego kraju niepsasuje tutaj i to bardzo w chinach prędzej znajder miłość i skromność u kobiety polska mnie już zniechęcia . niema sensu skoro tylko sex sie liczy durna tepa młodzierz

Gość gość
niech se jest kryzys sexualny ale niema pedofili i niemaja ini ludzie zrabanych kilku lat przez ludzi całujacych sie przed inymi

Gość gość
Najgorzej jak komuś żal

Gość gość
Chyba cię p*****ło :D brzydki / brzydka jesteś to nie masz nikogo do całowania się publicznie.

Gość gość
moga sie kochać sex uprawiać całować i wszystko tylko niech dadza mi spokuj i sie tym nie afiszuja też chcem żyć poswojemu swoim zyciem !anie smutkiem któery czasem w bienawiść i zazdrość może sie przerodzić

Gość gość
niejkestem brzydki tylko raczej nieśmialy piękny też niejestem zreszta mnie to wali jaki jestem i takie laski co mnie laly jak byłem brzydki zreszta też oceniam po wygladzie wiec nuiemam ochoty miec partnerki bo to głupie jest .

Gość gość
Haha! Ktoś tu ma dzis dobry humor. Dziękuje za ubaw

Gość gość
ehh szkoda gadac stym wszystkim opłacic dziwke i całowac sie z nia wszystkim przed oczami w autobusie itp i wtedy zobaczylilibyśmy czy to tkie fajne i przyjemne

Gość gość
dobra trudno n dalej bede sie denerwował przez kolejne lata widzac calujace sie pary