Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Witam kochani prosze o dojrzała odpowiedz bo nie jestem dzieckiem mam 30 lat, wiem ze powinnam to wiedziec lecz nie wiem, 6 tygodni temu kochalam sie w dni plodne z chlopakiem, najpierw normalnie ,potem w tyłek i tak przed kulminacja wyszedl mi z tyłka, nie spuscil sie na mnie, po 2 tygodniach od tego dostalam normalna miesiaczke byla obfita i trwala 5 dni, wczoraj powinnam byla dostac okres i nie mam robilam wiec test wyszedl negatywnie, od tamtego stosunku nie kochalam sie od czasu tych 2 tygodni przed poprzednia miesiaczka, czy jest mozliwa ciaza czy to stres??prosze doradzcie.

Gość gość
czy test 6 tygodniu by sie mogl mylic,bo tyle juz uplynelo od stosunku??i czy jest mozliwe ze mialam normalna miesiaczke po 2 tygodniach od tego??

Gość gość
dziewczyny doradzcie bo troche juz wariuje

Gość gość
Ciąża i stres to jedyne przyczyny braku miesiączki jakie znasz? Poza tym ma Boga!!! Jeden dzień.

Gość gość
ale mi chodzi o odpowiedz na pytanie czy po 6 tygodniach test jest wiarygodny??i czy moglam byc w ciazy a miec normalna miesiaczka w zeszlym miesiacu??mam stresa bo po 3 latach rozstalam sie 2 tygodnie temu z tym chlopakiem,zlapalam go z moja przyjaciolka, wczesniej nie schizowalam bo uwazalam ze tyle jestesmy to nawet jakby to nic takiego,teraz przy tym zerwaniu to mysle,bo bym w tej sytuacji niechciala

Gość gość
W tym wieku nie wiesz jak się bezpiecznie r****ć .To wstyd.Wiesz tylko jak otworzyć p***ę i tyle.

Gość gość
wiem, lecz ja chcialam byc z nim na zawsze, nie zabezpieczalismy sie bo w sumie gadalismy sporo zebysmy chcieli az do tego momentu z ta przyjaciolka, prosze potraktujcie powaznie ten temat

Gość gość
Oczywiscie, ze jest wiarygodny. :o

Gość gość
ja nie wiem

Gość gość
ktos doradzi??

Gość gość
W sprawach z c*pką nie ma przyjacióół.Ona lepiej mu zrobiła i został u niej.C*pka rządzi swiatem.

Gość gość
robilam dzis rano test negatywny, lecz wczoraj u brata na urodzinach wypilam dwa piwa nie wiem czy moze to miec wplyw na test??

Gość gość
dodam ze bola mnie piersi,ale przed miesiaczka mnie zawsze bolaly to moze nadejdzie??

Gość gość
W ulotce jest jasno i wyraźnie napisane, że alkohol nie wpływa na wynik testu.

Gość gość
a jak myslicie mogłam zajsc w ciaze skoro mialam normalny okres po dwoch tygodniach od stosunku i robilam dwa testy 6 tygodni po tym zdarzeniu , a teraz mialam dostac i nie ma

Gość gość
Po pierwsze spokojnie. Po drugie na pewno nie jesteś w ciąży. Po takim czasie na pewno by test wyszedł pozytywny. Okres nadejdzie tylko się juz nie stresuj

Gość gość
dziekuje kochana za te slowa otuchy, dobilo mnie te zerwanie i jego zdrada wiec stresu sporo mialam i teraz jeszcze to

Gość gość
To na pewno to jest powodem spozniajacego się okresu. Poza tym zmiana temperatur nawet na dworze może ci spoznic okres:) chodzi mi o gorączki itd. Ja tez w tamtym miesiącu miałam spóźniony okres AZ o 5 dni. Poza tym po tak długim czasie napewno test jest wiarygodny i w ciąży nie jesteś. Wiec teraz relaksujaca kąpiel i na spokojnie:)

Gość gość
kochana jestes ;-))