Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce mężatka

Do oddania w dobre ręce dwa wibratory dobrej jakosci

Polecane posty

Gość wkrótce mężatka

Wychodzę za mąż w sierpniu, zamieszkamy razem a wiem, że on nie toleruje takich "urozmaiceń". Szkoda wyrzucić - jeśli ktoś chce to oddam całkiem za darmo. Proszę o maile: pkdop@tagyourself.com

Gość co za idiotka
biorę kontakt tu ----f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5679159 i tu ----f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5679157 :)

Gość gość
kobiety chętnie wezmą. Wy uwielbiacie jak coś już było w innej kobiecie im w większej ilości tym lepiej.

Gość gość
koniotrzepie jak daja to bierz ulzysz sobie

Gość gość
szmato nie psuj tematu kolejnego

Gość gość
bym wzial, ale nie wiem czy rozmiar nada sie dla mnie na pierwszy raz doloz lubrykant,wtedy wezme dwa

Gość gość
2013-08-19 07:22:10 [zgłoś do usunięcia] gość bym wzial, ale nie wiem czy rozmiar nada sie dla mnie na pierwszy raz doloz lubrykant,wtedy wezme dwa xxxx Już ta sfrustrowana wariatka jedzie po prawiczkach. żal mi jej musi mieć takie straszne życie!

Gość gość
ja jestem tylko prawiczkiem w relacjach z kobietami szmato z ojcem dobrze sobie radzimy wzajemnie na razie nawilza mnie smietana w spreju, pozniej delikatnie ja zlizuje wibrujac czubkiem jezyka po moim kakao x i podoba mi sie to coraz bardziej

Gość wkrótce mężatka
Oba wibratory są naprawdę w bardzo dobrym stanie. Są wysokiej jakości - poprzedni chłopak przywiózł mi je ze stażu w Stanach. Jeden to doskonała imitacja ze sztucznej skóry, zupełnie jak naturalny. Drugi to fantazyjny, kolorowy gadżet o obłych kształtach pokryty czymś jak elastyczny teflon z całem mnóstwem elektronicznych bajerów. Szkoda wyrzucić a zostawić nie mogę.

Gość gagagata
czy to jeszcze aktualne?

Gość malinkamelinka
już mam jednego pomocnika i mi wystarcza :) ale dobry wibrator to fajna rzecz