Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zla ocieralam sie o chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem dopiero miesiac,wiem niektorzy chodza na sekx po jednym spotkaniu,a my nieraz ladowalismy w lozku,spalismy,przytulalismy sie i calowalismy .ale dzis doszlo do czegos wiecej;( w dodatku ja to zainoicjowalam i czulame sie jak szmata- podniecilam sie i ppocieralam oboje bylismy w ubraniu,ale czulam weza ;/ czuje sie grzeszna i slaba;( on pewnie mysli,ze jestem zdzira.

Gość gość
na znak pokuty powinnaś się wychłostać !

Gość gość
nie chciałabyś wiedzieć jak j się czuję

Gość gość
Jak sie czujesz?

Gość gość
to co czujesz nazywa się sumieniem :)

Gość zenobiusz29
Popełniłaś straszny czyn, podnieciłaś się w obecności chłopaka. To jest niedopuszczalne.Kto to słyszał aby kobieta podnieciła się w kontakcie z atrakcyjnym facetem. Powinnaś ponieść karę chłosty i to publicznie. A tak na poważnie to dziewczyno czym ty się przejmujesz? że masz zdrowe odruchy? Tylko cieszyć się. Pozdrawiam

Gość gość
Sumienie?a to dobrze? Najgorsze co pomyslal moj chlopak, do tej pory mnie szanowal i chyba uwazal za porzadna i niewinna,a tu wyszlo,ze jestem jak kazda albo i gorzej,ze nadaje sie tylko do lozka ;(

Gość gość
Zenobiusz podniecic sie moglam,ale nie musialam sie od razu ocierac;( on nieraz byl podniecony i umial powstrzymac sie ;(

Gość gość
A nie pomyslalas że chłopak teraz wie że skoro dziewczyna sama zainicjowałas pieszczoty to on cię podnieca czujesz do niego porzadanie, zaufalas mu i go musisz kochac?

Gość gość
ile ty masz lat, że masz takie dylematy? Zresztą wakacje sprzyjają takim zachowaniom :)

Gość gość
Autorka zachowuje sie jakby chciała zostać zakonnica... Ma faceta, jest w zwiazku, no chyba że rodzice nakazują żyć w czystości do ślubu, tylko czy pozwalają wchodzić na to forum?

Gość gość
To pomysli,ze go kocham? To nie wiem czy tak dobrze,nie wyznalismy sobie jeszcze uczuc.bardzo go lubie. Nie wiem czu mu ufam...lat mam 23

Gość gość
Jesteście razem a nie wyznaliscie uczuć, a czy nie powinno byc na odwrót?

Gość gość
Tu nie chodzi o rodzicow...mialam wczesniej chlopaka,przespalam sie z nim po miesiacu i wszystko sie popsulo miedzy nami. To.nit bylo tak,E zerwalismy bo kochal mnie, ale z tym nowym obiecalam sobie,ze poczekam do slubu;( albo chociaz do wrzesnia ;(

Gość gość
Nie wyznalismy ;( to co mam zrobic,dobrze mi z nim, troszczy sie o mnie czuje sie szczesliwa odkad go znam ;(

Gość gość
zrób mu loda

Gość gość
Pojde sie modlic by pokonac zadze. Bardzo mi na nim zalezy.

Gość zenobiusz29
Gdyby facet miał jakieś wąty, to zawsze możesz powiedzieć , że chciałaś go wypróbować, zobaczyć jak zareaguje, czy będzie chciał koniecznie przespać się. Wydaje mi się, że skoro do niczego więcej nie doszło to nie masz sobie co robić wyrzutów.

Gość gość
Juz wiecej go do siebie nie zaprosze na noc. Za bardzo mnie kreci ;( bedziemy sie spotykac na miescie ;(