Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam odejśc od męża po zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Witam nie mam komu się wyżalić. Może kogoś spotkało coś podobnego. Jestem w związku od 3,5 roku, a dopiero od 3 miesięcy jesteśmy małżeństwem i spodziewamy się dziecka. Kilka dni temu moj świat przewrócił się do góry nogami. Do Męża odezwała się jego eks, ze ma córkę która może być jego. Szok. Przyznał się wtedy, że spotykal się z nią przed ślubem kilka razy na czysty układ, czyli seks. Jestem zdruzgotana. Twierdzi, że to nie jego dziecko a ona chce zniszczyć nasz związek. Ona po roku odzywa się do męża, żeby zrobił testy na ojcostwo bo sama nie wie kto jets ojcem. Jestem załamana. Ciągle wyobrażam ich sobie razem... czuję się jak skończona idiotka, że niczego nei zauważyłam. Stwierdził, że ożenił się ze mną bo mnie kocha i mu na mnie zalezy ajego jedyne dziecko za kilka miesięcy przyjdzie na świat. Mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i odejśc, ale z drugiej strony za bardzo mi na nim zależy tymbardziej że jestem w ciąży. Jakie zycie jest niesprawiedliwe. Nie wiem co mam robić, czy z czasem mu wybaczę i znów zaufam?? ;(

Gość gość
Jako samotna matka powiem Ci, że on się wypiera. Życie samotnej matki jest trudne, ale wątpię, żebyś umiała pokochać męża po tym co zrobił. Czekaliście z seksem do ślubu,że poszedł na taki układ? Moim zdaniem powinnaś znać wynik testu na ojcostwo. Skoro z nią spał to nie powinien być takie pewien, że dziecko eks nie jest jego.

Gość gość
Jesli pytasz na serio i masz zamiar zastosować się do tego, co tutaj Ci ktoś napisze, to ci piszę - ODEJDŹ, bo Cię to zniszczy. Wybaczanie zdrad jest dla bardzo silnych psychicznie ludzi, którzy chca potem w tym łajnie siedzieć.

Gość gość
Właśnie był to dla mnie szok bo seks uprawialiśmy przed slubem i regularnie. Nie wiem dlaczego to zrobił. Dla niego wazne jest, że od roku z nią się nie widział i że po tym jak przysięgał mi wierność to jej dochowuje. Jak zpaytałam go, jakby się poczuł gdyby dziecko którego oczekuje nie było jego to był zły więc wie jak moge się czuć. A ta jego eks jak widzi, że nam się układa to nam coś miesza. Była cisza do momentu jak się dowiedziała o ślubie, a teraz jak dowiedziała się o ciąży znów się odezwała z infomacją o ojcostwie.

Gość gość
Pamiętaj,że to nie skok w bok tylko UKŁAD,a więc okropna zdrada. Z dzieckiem jest trudniej ułożyć życie, ale da radę.

Gość gość
Dla Twojego spokoju sumienia powinnaś wiedzieć czy dziecko eks jest jego. W sądzie o ustalenie alimentów pytają ile ma dzieci na utrzymaniu. Miał regularny seks, a i tak zdradzał. Nie warto. Szkoda Twojego życia. Rozwód będzie najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Jestem przekonana, ze jesli mu to ot tak wybaczysz, on zrobi to znow. Chocby wlasnie dlatego powinnas odejsc. Daj sobie czas i jemu. Niech zrozumie co zrobil. Niech dzwoni, blaga, kleczy....I po dluzszym okresie czasu, jezeli stwierdzisz, ze chcesz sprobowac to sprobuj.

Gość gość
ścierwro, które zniszczyło życie 2 kobietom nie ma co...

Gość gość
pryskając spermą na prawo i lewo nawet śmiać mi się nie chce

Gość gość
powinien ponieść konsekwencje, jak żyjesz w arabskim kraju, musisz wiedzieć że pójście z kobietą do łóżka oznacza potem utrzymywanie jej i jej gówien

Gość gość
Od środy żyję tylko tym, nie potrafie myśleć o nicyzm innym. On chce żebym wyjechała z nim, bo przenoszą go z pracy z dala od wszytskiego i wszytskich zacząć wszystko od nowa we trójkę. Ale to jest zywkła ucieczka. Nagorsze, że gdybym chciała odejśc nie mam gdzie się teraz podziać, wynając ciężko bo to małe miasteczko, u mamy nie ma miejsca ;(

Gość prrowokatorr
Mąż mówi że to nie jego, le ty jemu nie wierzysz tylko jakiejś francy cichodajce. To nie ma co się dziwić że to małżeństwo się rozpieprzy. Po jaką cholerę brałaś ślub z facetem skoro mu nie wierzysz ? Co przed ślubem, to przed ślubem. Lizy się tu i teraz. Oj głupia ty [p***a jesteś.

Gość mariczkaas
UKLAD...jak to brzmi.kochana nie wiem co ci poradzic jestes w ciazy wiec nie jest latwa sytuacja ale jak masz szanse to odejdz..gdyby to byl przypadek gdzies na imrprezie czy cos podobnego wiem to tez nie usprawiedliwia ale UKLAD na czysty seks sory to u mnie by nie przeszlo

Gość gość
Boze, co za scierwo. Odejdz od chama, prostaka i bezwartosciowego czlowieka. Jak mozna robic cos takiego? Jak?