Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Libertyn

Urlop

Polecane posty

Jeszcze tylko kilkanaście dni. Znowu będę sprowadzać przyzwoite Panny i Panie na rozkoszną drogę zepsucia i rozpusty. Uwielbiam to robić. Tyle kobiet i tak mało czasu na zabawę...

Damn it ! A jak to pisałem myśląc o urlopie to fajnie wyglądało. Wyszło jak wyszło..

Gość gość
No ja czekam na urlop jak na zbawienie. Mam nadzieję ze mnie poderwie jakiś konkretny facet. Jadę tylko z kolezankami, bez mężów i partnerów.

Gość gość
ja tez chce zaszalec ale mam wrazenie ze chetnych to pelno tylko w necie a w realu to jakos tak wszyscy grzeczni i ulozeni :(

Morze, nasze piękne morze. Ja jadę tam, zawsze znajdywałem tam kobiety, które chciałby przeżyć coś dzikiego, czasami same nie były świadome tego jak bardzo tego potrzebowały.

Gość Anielica 666
Ja też mam ochotę na coś nowego ale jakoś odpowiednich facetów brak.

dla Panów głęboka Rosja dla pań jakaś seksturystyka do arabskich krajów :D:D:D:D

Gość Maz swojej zony
ja bym chetnie pozwolił żonie na skok w bok, ale ona nie chce !? Kiedy będziesz nad tym morzem?

Żółtoskrzydły jeśli liczysz na niezobowiązującą znajomość z kobietą to większe szanse masz u mieszkanek dużych miast ale okres urlopowy i fakt bycia "poza domem" rozluźniają obyczaje.

Mniej chętne na niezobowiązującą znajomość ? TAK. Chyba, że te które spotkałem do tej pory były wyjątkowo pruderyjne i nastawione na wielką miłość. Ale statystki są jakie są.

w urlopie?:D:D na trzymanie się z dala od napaleńców:classic_cool: jestem z gatunku drapieżnych :D ofiara to nie mój klimat:D

o ile czytam Ty tez lubisz sobie postrzelać:classic_cool: Rosjanki tylko dla was panowie im blizej zachodu tym mniej macie mocy :D

Wolę Polki. Są mniej pruderyjne niż ukrainki np. Rosjanki jeszcze nie próbowałem i jak na razie nie planuję.

żółtoskrzydły wystarczy poczytać w jakich tematach cie pełno:D:D:D Liber---> te z duzych miast?:classic_cool:

Niekoniecznie z dużych miast ale przyznaję, że szanse na przygodę są większe właśnie z nimi.

żóltoskrzydły tylko powody pisania mamy zapewne z dwóch przeciwległych biegunów:classic_cool:🖐️

Gość Maz swojej zony
Libertyn a miewałeś przygody z mężatkami?