Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcelMarcelini

Nowa dziewczyna a sprzątanie prace domowe itp

Polecane posty

Gość MarcelMarcelini

Hej! Jestem z nową dziewczyną, ok 2 miesiące.... pare razy ona u mnie nocowała, ja u niej... Ostatnio coś marudzi, że jej mało pomagam przy pracach domowych... Nie wiem, może poprzednia mnie rozpieściła... Dzisiaj odkurzyłem jej całe mieszkanie, schody, obrałem ziemniaki (kartofle), nakryłem stół, wytarłem kurze z parapetów, wyczyściłem Domestosem muszlę klozetową... Z samego rana jeszcze jej wymasowałem stopy i nabalsamowałem... Ale chyba nadal niezadowolona... Ja mam 28 lat, ona 26... Może jej były bardziej jej pomagał (jej były miał 45 lat), a moja była 19... Sam już nie wiem... Może inne przyzwyczajenia ?

Gość smerfetka1233
jeżeli będziesz tak sie zachowywał to ona zacznie cię wykorzystywać rozumiem pomóc jej ale praktycznie z tego co napisałeś odwaliłeś całą pracę za nią. więc nie daj się bo zrobi z ciebie służącegom Pomoc owszem ale w rozsądnych granicach

Gość gość
Znaczy wlales trochę domestosa do muszli, tak?

Gość gość
Pierwszy raz cos w chacie zrobil i zaraz musial temat na kafeterii zalozyc. Prowo albo debil-ciota.

Gość na67tii
Dlaczego wyjasniles, ze ziemniaki to kartofle:P?

Gość gość
daj spokój to typ księżniczki jakich pełno jej chata to niech sprząta sama ty masz swoje lokum.

Gość gość
Moze jej byly to tata Twojej bylej;dddddd?

Gość MarcelMarcelini
Jej były nie może być tatą mojej byłej bo mojej byłej ojciec miał 36 lat... Btw. tak, polałem muszle domestosem i po 10 min spłukałem... W sumie ona zrobiła obiad i deser... Jak jest ona u mnie to mi zmywa naczynia... Sam nie wiem, może to podział prac domowych. Głupio by mi było leżeć a ona by sprzątała i robiła obiad...

Gość gość
Polak muszle,

Gość gość
dogadajcie się i trzymajcie ustalonych zasad - to pozwoli uniknąć nieporozumień. Nigdy nie buduj nowego związku w oparciu o stare przyzwyczajenia - wszystko wymaga pracy i chęci ;)

Gość ringdingding
Ważne, żeby się dogadać...

Gość aaaaaaaaaajć
Wstretne reklamy!!!!!!!!!!!!1