Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlein

podpowiedzcie dziewczyny

Polecane posty

Gość madlein

witam staramy sie o dziecko i mam pytanie 7 sierpnia odstawiłam tabletki (brałam azalie) do dnia dzisiejszego nie dostałam okresu 17 sierpnia robiłam test wynik negatywny kiedy zajde w ciąże? w ulotce jest napisane że w dniu odstawienia nie jest sie chronionym przed ciązą ale czy wogule jest możliwe żeby od razu po odstawieniu zajść?

Gość gość
Możliwe będą nawet bliźniaki

Gość madlein
w rodzinie nie zdarzały sie bliźniaki więc chyba nie

Gość gość
Po antykoncepcji hormonalnej w szybkim tempie są często

Gość gość
Zdrowa para, podczas pełnego stosunku w trakcie dni płodnych ma ok. 25-30% szans na zajście w ciążę. Ze staraniami powinnaś odczekać co najmniej do pierwszej fizjologicznej miesiączki, a najlepiej zacząć starania po trzech cyklach od odstawienia.

Gość gość
prawda, popieram poprzednia odpowiedz. Niestety tabletki antykoncepcyjne wywoluja nawet nieplodnosc lub uposledzenie plodu i inne okropne rzeczy ze staraniem sie o dziecko ja bym poczekala tez z 3 miesiace po odstawieniu tabletek chociazby po to zeby dac sie organizmowi oczyscic, opowiem tez przypadek jak moja siostra zaszla w ciaze 2 miesiace po odrzuceniu tabletek w 3 miesiacu ciazy poronila lekarze mowili ze niestety tak czasem jest ze ta antykoncepcja jeszcze nie przestala dzialac na tyle zeby dziecko przezylo bo resztki hormonow odpowiadajacych za to zeby bronic przed ciaza nadal to robily... zycze powodzenia i zdrowego bobaska :)