Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham kobietę a jestem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 23 lata od 4 lat z chłopakiem w zwiazku, mozna nawet rzec ,że poważnym związku. Mieszkamy razem we wspolnie kupionym mieszkaniu. Od kilku lat zauwazylam ze podobaja mi sie dziewczyny.. W tajemnicy przed NIM poznalam kilka na czacie.. Z jedna dosc dlugo pisalam tzn sms, gg rozmawialysmy przez tel.. Po kilku miesiacach spotkalysmy się u mnie.. On wyjechał a Ona spedzila u mnie tydzien i powiem Wam to byl NAJWSPANIALSZY tydzien w moim zyciu.. Brakuje mi jej bo wiadomo ON o niczym nie wie i moj kontak z NIA jest teraz ograniczony.. Boję się co bedzie dalej..

Gość gość
zakończ to z nim i nie oszukuj go jeśli masz choć namiastkę kręgosłupa moralnego tyle w temacie.

Gość gość
Gdyby to wszystko było takie proste..

Gość gość
jest proste jesteś uczciwa mówisz prawdę i chłopak układa sobie życie z inną dziewczyną lub jesteś oszustką zdradzasz dalej chłopaka na boku, on o niczym nie wie, czyli jest dla ciebie śmieciem.

Gość gość
Była już kiedyś sytuacja gdy chciałam zebysmy się rozstali.. ale to był jeden wielki koszmar.. Chcę być z Nią bo to wlasnie przy Niej czuję się dobrze.

Czasem trzeba przeżyć koszmar by móc budować szczęście. Nie jesteś heteroseksualną kobietą musisz mu to powiedzieć, jeśli coś dla ciebie znaczy lub znaczył to nie pozwolisz by żył w kłamstwie. Im szybciej zrozumie tym lepiej. Napewno ułoży sobie szczęście na nowo z inną kobietą a i ty na tym skorzystasz.

Gość gość
Kazdy z Was ma racje, bo i ja w tym wszystkim się męcze.. Nikt nie wie o mojej sytuacji..

Gość gość
Marzenie by znależć choć odrobinę odwagi i przyznać się do wszystkiego jest tak dalekie od spełnienia..

Gość jolanta kanta
niczego nie zmieniaj.z kobietą to nie taka zdrada jak z facetem.jedź na dwa fronty.

Gość gość
Moim zdaniem zdrada to zdrada i nie wazne z kim.. Z reszta nie o to tu chodzi.. Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że nie mogę sie z nia obecnie spotykac.

Gość gość
W tym wszystkim jest rowniez ONA , ktora czeka na jakikolwiek ruch z mojej strony. Ech.. zycie potrafi dać w kość w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
przecież z kobietą to nie zdrada. nie produkuje spermy która ma na ciebie wpływ.

Gość gość
Mimo wszystko nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia czy to zdrada z facetem czy kobieta i to i to = zdrada.