Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 153 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość
co tam wzrost zdrowie jest najważniejsze.

Gość ee tam glupoty same piszecie
to że wyglądasz na 15 stkę to chyba tylko in plus :-) a że wyglądasz na brzydką 15, hmmm no cóż... zawsze lepiej wyglądać na brzydką 15 niż brzydką 30stkę, chyba każdy się zgodzi

Gość gość
Wiem, ze zdrowie jest najwazniejsze. Ale skoro inni moga cieszyc sie tym, ze sa ladni to czemu ja nie moge byc smutna z powodu mojego brzydkiego wygladu?

gość Jak juz pisalam z figury jestem nawet zadowolona. Ale ta twarz pechowiec.gif mam blisko osadzone oczy, male usta, jedynie nos mam ladny... Planuje operacje powiekszenia ust ale cholera nie chce wygladac jak karp. ************* Skoro ci tak bardzi przeszkadza twoj wzrost to poszukaj u siebie innych atutow , ktore na pewno masz. Jesli ci sie twoja twarz nie podoba nie znaczy , ze powiekszenie ust ci ja poprawi...

Gość gość
Masz racje mala_biest. Powinnam po prostu o siebie zadbac. Moze zapuscic wlosy i przefarbowac na czarno? Wygladalabym powazniej. Powieksze te usta, moze to tez cos da.

Gość ee tam glupoty same piszecie
nie wiem, czy nikt ci nigdy nie mówił że facetom się podobają ŁADNE a nie wysokie, więc twój brak powodzienia/ akceptacji może wynikać raczej z tego że NIE JESTEŚ ŁADNA a nie wysoka ;-) pozdro 600, facet

Gość gość
Dla mnie takie 153 i z młodą twarzą są mega pociągające.

Gość Ulle
Przestańcie, zakładacie obcasy i już macie średni wzrost. Jak kobieta ma od 150 cm to jest to jak najbardziej normalne. Jak ktoś wcześniej napisał najważniejsza jest TWARZ

Gość Ulle
No właśnie facet nie mierzy ojej ta ma 150cm, ta 153 cm, a ta 156 cm , tylko patrzy czy dziewczyna jest ładna.

Gość gość
Ja mam 152, mój mąż 186. Obcasy na co dzień zniszczą Ci nogi - żylaki, opuchlizny, pękające naczynka...nie warto. Mój mąż nawet woli jak nosze na płaskim. Nie lubi wysokich dziewczyn, nie podobają mu się, mówi o nich "żyrafy".

Gość Ulle
Noo to możesz być dumna ze swojego męża , super facet ;) Rozumiem, że córkę też będzie wyzywał (będzie wysoka po nim)?

Gość gość
Jestem ladna jak sie lekko ogarne. Czyli wyprostuje wlosy, pomaluje lekko rzesy, ostatnio nawet przystojny facet mnie zaczepil w sklepie. Mam krotkie, pocieniowane wlosy i chyba mi one nie pasuja, powinnam je zapuscic. A tak wlasciwie to tez nie rozumiem dzielenia ludzi na karlow i zyrafy :P

Gość Ulle
Tacy ludzie są chyba neidowartościowani i mają jakieś kompleksy :) Obrażać / nie lubić kogoś z powodu wzrostu (czegoś, na co się nie ma wpływu)? Dziwne, nie spotkałam się z czymś takim u faceta.

Gość Ulle
"Mój mąż nawet woli jak nosze na płaskim. Nie lubi wysokich dziewczyn" - czyli jakbyś miała taki wzrost jak w szpilkach powiedzmy 161 cm to nie lubiłby Cię ???

Moze zmien styl... Moze wlsnie inna fryz i inny kolor wlosow. Moze zacznij uprawiac sport zeby miec ladna figure. Moze znajdz juakies fajne hobby , ktore doda ci pewnosci siebie.... +++++++++++++ Wierz mi , ze nie wzrost jest problemem i na pewno nie wzost nie jest powodem twojej domniemanej nieakrakcyjnosci.

Ulle Tacy ludzie są chyba neidowartościowani i mają jakieś kompleksy usmiech.gif Obrażać / nie lubić kogoś z powodu wzrostu (czegoś, na co się nie ma wpływu)? Dziwne, nie spotkałam się z czymś takim u faceta. ****************** Ja tez nie...

Gość gosc 7

ja mam 26 lat i 152 wzrostu a waże 48 kg i w sklepie gdy kupuję alkohol dowód osobisty wymagany a i jestem 7 lat w związku, 2 lata po ślubie i prawie 6 letnią córkę 🙂

Gość gosc 7

ja mam 26 lat i 152 wzrostu a waże 48 kg i w sklepie gdy kupuję alkohol dowód osobisty wymagany a i jestem 7 lat w związku, 2 lata po ślubie i prawie 6 letnią córkę 🙂

Gość Tak jeden

Doskonale cie rozumi ja tez jesteb bardzo niski , to cos strasznego byc niskim sam na swoj widok rzygam , za kazdym razem jak gdzes jade modle sie zeby doszlo do wypadku i zebym zginal , nie jestem trolem nie zrozum mnie zle , ale zycze sam sobie smierci , wiem ze wzbudzam zal i litosc , nie rob dzeci , robienie dzeci w twoim przypadk to egoizm , takich jak my powinno sie poddawac zabiegowi eutanazji , przykro mi ale to prawda

Gość Nieznany

Powinnas zadyndac jesli tego niezrobisz cale zycie bedzesz cierpiec , musisz koniecznie ze soba zkonczyc , tacy ludze wzbudzaja zal i litosc  nie czujesz na sobie wzroku ludzi kpiacych z ciebie ? naprawde nie czujesz ?? zycze szczescia szczesciem jest smierc . Powodzenia