Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 22

nie mam cycków

Polecane posty

Gość klendbuszka
Mnie tez wkurzaja. Male piersi to nie to samo co brak piersi.

Gość gość
Zoperuj się - gra warta świeczki

Gość prawictwo pospolite125
lepsze małe piersi niż silikon .

Gość klendbuszka
Implanty trzeba wymieniac co 10-15 lat.

po operacji gorzej niż przed - wyglądają jak dwie tenisowe piłki..

Gość biust sylwi
jejku współczuje a ja marudzę na swoje rodzynki :/

post z 17 38 - te piersi kwalifikują sie do operacji , wygladaja na mocno zdeformowane. Mają dziwny kształt .

Gość gość
lepsze pilki niz krzywe rodzynasy

Gość gość
nie masz cyckow,jestes psychiczna itp,zobacz,ilu was tu obleza to forum,potem sie dziwic,ze sama patologia tu siedzi,hejterstwo tylko w sieci,bo z wlasnym zyciem nic nie potraficie zrobic.Siedzita tu 24/24 i z dnia na dzien jestescie glupszy.Piszecie o doopie,sraniu,d*pczeniu,bo macie rozum kurzy.Pociesze was i ciebie,zostaniecie aspoleczni na zawsze,bo wasz mozg juz jest spaczony,garstka tutaj naprawde logicznie piszacych i myslacych,ot pokolenie:p

Nie , osoba z godziny 17 34 wygląda lepiej przed operacją niż po .. Mimo ze małe nie są tak zdeformowane jak w drugim przypadku silikon , to silikon - nigdy nie zastąpi natury.

Gość klendbuszka
Ja mialam wielkie,ciezkie i wiszace. Nie jest mi ich zal.

Gość gość z 17_19
Mirodow, tu nie ma konkretnych winowajców. Otoczenie ogółem epatowało i nadal epatuje wizerunkami cycatych kobiet jako ideałów, tych lepszych, bardziej wartościowych. W internecie tego pełno, codziennie pojawiają się artykuły o przewadze większych biustów nad małymi, jak i te z bardzo biuściastymi paniami, a pod nimi mnóstwo niewybrednych komentarzy, zwłaszcza w stylu ,,tak powinna wyglądać każda kobieta" ,,deski mogą tylko pomarzyć i sączyć jad z zazdrości" itd. Poza tym nie jestem ślepa i głucha. Widzę i słyszę reakcje facetów na biusty małe i duże. Oprócz tego wszystkiego zdarzyło mi się usłyszeć parę sugestii odnośnie mojego biustu - oczywiście od płci przeciwnej. To wszystko sprawiło, że na dziś dzień mam lekką obsesję na punkcie biustu.

Gość klendbuszka
I co,bedziesz placic gruba kase za silikony bo spoleczenstwo jest p******e?

gość 17.19, mógłbym wiedzieć w jakim wieku jesteś, czy masz faceta na stałe, jeśli tak to co on myśli o Twoim biuście?

Gość gość z 17_19
Nie zamierzam się operować. Próbuję naturalnych metod na powiększenie piersi - niestety z mizernym skutkiem. Jedyne co pomaga to przytycie, ale tej metody absolutnie nie moge już stosować, bo mam nadwagę, a biust niestety nie jest proporcjonalnie duży - tyję głównie w dolnych partiach ciała.

Gość klendbuszka
Wyglada normalnie.

Gość gość z 17_19
Mam 24 lata. Nie mam chłopaka, ale też nie żyję w celibacie. Z moim biustem jest ogólnie wszystko ok, jest ładny i krągły, tylko po prostu mały.

to szkoda że się go krępujesz, na pewno jest fajny, mały wcale nie znaczy gorszy (przynajmniej biust, nie wiem jakie Ty masz poglądy). Myślę że byłby ładniejszy gdybyś Ty była go pewniejsza, rozumiem że mały znaczy coś koło 75/80 A?

Nie mam chłopaka, ale też nie żyję w celibacie. masz chłopaka na jedną noc ? Każda niedziela inny facet?

Gość annq
mam podobnie mały biust co dziewczyna na zdjeciach wstdze sie go okropnie, ogolnie to nienawidzę siebie

Gość gość z 17_19
Mam partnera seksualnego, stałego od kilku lat. Rozmiar biustu to 70d (to mały rozmiar). Nic więcej nie napiszę, bo jeszcze mnie ktoś namierzy.

Gość gość
gość 17 56, to Twoje rozumiem? jak masz kogoś kto Cię kocha taką jaką jesteś to nie ruszaj, jak nie, to zrób tak byś sama się czuła komfortowo

Gość gość
ja tez mam 70D to naprawde maly biust, na szczęscie mimo 30 na karku i przejscia ciazy nadal jest okragly a sutki proporcjonalne... moj maz akceptuje moj biust, czesto mnie lize po sutkach i mowi, ze lubi moje cycuszki ale ja nadal nie potrafie zaakceptowac swojej klatki.. czuje sie malo kobieca :O

Gość gość
jestem facetem i mam wieksze cycki od waszych,szkoda ze nie mozemy sie zamienic bo wygladam oblesnie