Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DulceAlice

Problem z farbowaniem włosów

Polecane posty

Gość DulceAlice

Mam problem jak w temacie i chciałam Was prosić o rade. Zacznę może od początku. Jakis rok temu zafarbowałam sobie włosy pianka trwale koloryzyjaca Wellaton w odcieniu 77/44 Wulkaniczna czerwień, oczywiście kolor wyszedł ładny, intensywny, ale wtedy zaczęły się moje problemy z włosami. Dodam, ze wcześniej już farbowałam włosy wiele razy, głownie na rudo i zawsze sama w domu i nie miałam żadnych problemow. Ale po użyciu tej pianki, mimo, ze kolor był ok to nie trzymał się włosów, przy każdym myciu leciała pomarańczowa woda i nie wiem dlaczego ?? Po jakimś czasie, gdy kolor się wypłukał, zafarbowałam włosy farba Garniera Color Sensation odcień 4.60 - Intensywna ciemna czerwień i od tego czasu cały czas farbuje na ten kolorek , ale dalej mam problem , ze farba nie trzyma się włosów, wystarczy , ze opłukam je a woda jest pomarańczowa, wcześniej tez farbowały mi ręcznik i poduszkę i nie wiem co możne być przyczyna ?? Dlatego tez postanowiłam, pomimo, ze ten kolorek bardzo mi pasuje zmienić go na jakiś naturalny, ponieważ chce żeby włosy odpoczęły. Tylko nie wiem co powinnam zrobić, żeby z czerwonego zejść do ciemnego blondu , jasnego brązu ( zbliżony do moich naturalnych ) ...Może macie jakiś sprawdzony sposób, albo wiecie co możne być przyczyna tego, ze farba nie trzyma mi się na włosach ?? Nie chce jeszcze bardziej zniszczyć włosów rozjaśniaczem, a u fryzjera za moje dość długie włosy zapłaciłabym sporo, a teraz niestety mam inne wydatki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować