Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta

Polecane posty

Gość gość

Znacie może diete gdzie ruch będzie stanowił znikomą jej część? Mam bardzo napiety grafik i o wolną chwile u mnie ciężko.Dodam,że mam niedoczynnosc tarczycy ale niewielką jednak niestety dużo trudniej mi zrzucac zbędny "balast":) nie chcę diety cud ,tylko poradę może ktoś przechodził to co ja i jakos mu się udało?chciałabym schudnąć jakieś 5-8 kilo.Za każdą cenna wskazówkę dziękuje:)

Gość lisssek
lekkostrawna dieta -nie łączenie węglowodanów z białkiem i troszke ruchu choćby nawet szybki spacer po pracy zamiast autobusu i powinno pomóc:) a i jeszcze pozytywne nastawienie:):)

Gość gość
dokładnie tak robię,ale waga stoi w miejscu ani drgnie,ale dzięki za pozytywne nastawienie:)

Gość gość
Idź do dietetyka. Dopasuje Ci indywidualnie dierę odpowiednią do twoich potrzeb, możliwości i trybu życia. A co najważniejsze taką, aby schudnąć zdrowo i bez szkody dla organizmu.

Gość gość
byłam już ale chyba żle trafiłam,bo wyssał ze mnie kase ale niestety nie powiedział nic nowego dostałam nawet menu kupiłam wagę co tydzień sprawdzian z tego ile schudłam...eh i co? zdarzało się ,że chudłam 2-3 kilo,potem przed miesiączką przybierałam znowu i tak w koło macieja...może masz jakiegos sprawdzonego? ja jestem z wrocławia

Gość gość
Mam sprawdzonego, ale niestety z Poznania, wiec nie pomoge.

Gość kitkakitka
żeby schudnąć trzeba chociaż trochę ćwiczyć, a jeśli nie to musi być odpowiedni bilans kaloryczny. policz ile spalasz kalorii i ile zjadasz. jeśli nie chcesz tyć to zjadaj mniej kalorii. chociaż to trochę głupie. najfajniej jest poćwiczyć i ulożyć pełnowartościowe zdrowe posiłki, tak żeby kcal się zgadzały. ja sobie sama licze kalorie na tej stronie http://mojanowafigura.pl/kalkulatory/ ,bo są tam wszystkie potrzebne kalkulatory i układam posiłki, a czasem korzystam z przepisów,które wrzucają tam inne dziewczyny.

Gość gość
Swietnie sprawdzę bardzo dziękuję

Gość gość
dzięki za linka :) już obliczam wszystko,że ja tego wcześniej nie wyczaiłam

Gość kitkakitka
no i zaoszczędzisz na dietetyku. w dzisiejszych czasach przy odrobinie internetu można sobie większość samemu zrobić. trzeba być samodzielnym. pozdrawiam :)

Gość gość
Usługi dietetyka nie polegają tylko na policzeniu kalorii :) i wręczeniu diety, jaką można bez problemu ułożyć na podstawie internetowych poradników. Jesli ktoś ma takie wyobrażenie to albo trafił kiedyś na kiepskiego dietetyka albo po prostu nie ma wiedzy, jak to powinno wygladac,

Gość katedd
Nic innego tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu , wspomaga przemiane materii i oczyszcza z toksyn, ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie?Nie trzeba sie katowac jakimis dietami, pije i chudne a do tego jestem bardziej energrtyczna Ja kupuje w sklepie www.filizankaherbaty.pl więc polecam