Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wam podobałyby się moje obiady

Polecane posty

Gość gość

gotuję obiady dla rodziny i jestem dobra w kluchach tzn kopytka z mięsem, śląskie z sosem, knedle , pyzy, pierogi,kluski leniwe, zupa z kluskami lanymi bardzo dobrze wychodzą mi te kluchy , wygladaja pysznie, i zaznaczam że nie jestesmy grubi , wręcz syn nawet jest za szczupły czy wam podobały by sie takie obiady ?

Gość gość
Z tego co wymieniłas zjadłabym czasem śląskie i leniwe. Ew kopytka ale nie z mięsem. Pierogi mogę jeść codziennie! Ruskie, z kapusta i grzybami albo jagodami. Jak będziesz mi robić codziennie pierogi to chce żebyś była moja mama! Kocham je!

Gość gość
mi by sie podobaly, uwielbiam slaskie z sosem, pierogi ruskie i z kapusta i grzybami, pyzy z miesem. nie lubie tylko klusek na slodko, knedli itp.

Gość mamadwóchdziewczynek
to moje ulubione dania ;-) sama rzadko to gotuję, bo czasochłonne i rodzina średnio lubi kluski. Ja kluski i pierogi mogę jeść codziennie ;-)

Gość gość
dziś np miałam kopytka z sosem warzywnym więc nie musi byc mięso ale chodzi o to że zawsze robie kluchy i bardzo dobrze mi wychodzą,miarę mam w rękach i nikt nie jest ode mnie lepszy , pierogi robie najczęsciej ruskie ale mogą byc tez z owocami albo farsz z kaszą gryczaną i serem , wszystko sie zrobi

Gość Gieniek w gomaczkach
Nie lubię kluchów!

Gość gość
Zostań moja mama!

Gość dzika Osha
nie za dużo tych mącznych potraw? Może to i smaczne ale zdrowe to już raczej nie bardzo :o

Gość gość
lubie ale do tego chyba jakas zupa jarzynowa i deser owocowy żeby byla rozmaitosc

Gość gość
te dania tylko na obiad , nie mozna cały czas sałata i szczypiorek jak królik, niektórzy nawet pieczywa nie jadają bo te obiady są syte tylko sałatke z serem feta na kolacje

Gość gość
nie radziłabym jeść cały czas mącznych rzeczy, glutenu będziecie mieli po czubek głowy i co za tym idzie hemoroidy od zaparć ja w kuchni eksperymentuję głównie z warzywami, w dalszej kolejności jest kasza i brązowy ryż

Gość gość
warzyw nie brakuje, codziennie sa, sałatki , do obiadu często , w zupie , nikt nie ma hemoroidów