Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglo dojsc do zaplodnienia

Polecane posty

Gość gość

Witam, ponad 2 miesiące temu uprawiałam z chłopakiem petting. Jego palce były w mojej pochwie. Nie doszło do wytrysku. Jego penis był raczej suchy, ale nie mogę mieć 100% pewności, że nie wydzielał preejakulatu. Mój okres spóźniał się około tydzień. Po 20 dniach od stosunku wykonałam płytkowy test ciążowy z porannego moczu, który wykazał wynik negatywny. Po ponad tygodniu od spodziewanej daty miesiączki dostałam okres. Był bardzo obfity, lała się ze mnie krew, jednak zmartwiło mnie to, że krew była bardzo jasna, bez skrzepów. Nie bolały mnie piersi, tak jak zawsze.Krwawienie trwało około 5 dni. Dla pewności po zakończonej menstruacji, ponad miesiąc od stosunku wykonałam kolejny test ciążowy, który też wykazał wynik ujemny. Jednak kolejna miesączka jaką dostałam była inna. Zauważyłam skrzepy krwi, jednak były to raczej plamienia. Zmartwiło mnie to, bo zawsze moje miesiączki są bardzo obfite i bolesne. Mineły ponad dwa miesiące od stosunku Dziś zaczełem czytać opinie kobiet na różnych forach, które opisywały, że pomimo kilku negatywnych testach i kilkuączkach, były w ciąży. Czy pownnam się tym martwić, czy mogło dojść w ten sposób do zapłodnienia?

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wez sie dzieciaku nie zabieraj za sex w zadnej postaci, wez sie do nauki lepiej

Gość gość
negatywne testy, okres i fakt że nie było penetracji świadczą o tym że NIE JESTEŚ w ciąży

Gość gość
Odpowiadaj jedynie na pytanie w temacie.