Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi wyciągnąć jakieś wnioski z tej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Miałam kumpla w pracy, który często mnie zagadywał, zaczepiał. Później robił serduszka z różnych biurowych przedmiotów, wyśpiewywał moje imię. Ogólnie dość tani podryw, który w połączeniu z rozmowami(w których okazał się naprawdę ogarniętym gościem) niestety podziałał. Zaprosił mnie raz na jakieś tam wydarzenie na które zapraszał wszystkich z firmy, ale nie przyszłam. Chciałam zrobić krok dalej w naszej znajomości i go zaprosiłam 2 razy, ale za każdym razem odmawiał. Raz tłumacząc się, że nie spotyka się z nikim pracy, a drugi raz miał mi dać odpowiedź w jakiś dzień. Niestety w tym samym dniu słyszałam jak brał wolne właśnie na dzień w który miał mi dać odpowiedź. Niestety po tym wszystkim zaczął mnie unikać. Sytuacja była nie do zniesienia. Zwolniłam się, a w ostatnich dniach już kompletnie go olewałam. Nawet się nie patrzyłam nic. Za to on na mnie tak, gdyż łapałam go na tym, a ten wykręcał głowę. W ostatnim dniu raz nawet schował się niedaleko za szafkami i kiedy myślałam, że przechodzi chciałam na niego spojrzeć, ale zobaczyłam tylko innego kolegę i nagle coś spada, a tu okazuje się, że on stał. Już emocje opadły, ale jeśli możecie powiedźcie mi co zrobiłam źle w tej sytuacji. O co w ogóle chodziło i jak się zachować w przyszłości jeśli coś takiego mnie spotka?

Gość Heniuś
Bo nie wysyła się sprzecznych sygnałów. Ale dzisiaj mało która baba potrafi sobie odmówić przyjemności "przeczołgania" adoratora i pobawienia się nim. Facet albo się obrazi, albo złapie agresora a w najlepszej opcji pomyśli, że jesteś głupia i niewarta zachodu. A normalny najczęściej będzie miał wy...ane na to, stał z boku i się śmiał. Serduszka jak w szkole itp. :) Trafił swój na swego :) Teraz się obrażajcie i foc**jcie nawzajem dzieciaczki :) Jak ja mógłbym uczestniczyć w czymś takim? I to jeszcze w pracy?

myślę że to było zauroczenie. Być może nadal mu się podobasz,lecz charakter może już nie koniecznie.

Gość gość
Arecki - wydaje mi się, że był zauroczony do samego końca mojego pobytu tam. W czasie kiedy mnie unikał, spotkałam go kiedy szłam do pracy, a on cały ucieszony zaprasza mnie do swojego auta i podwozi do pracy.

Gość Gosiaczek sprośniaczek
Zastanów się czego chcesz