Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlowlyDyingSunset

Nagie fotki od innej

Polecane posty

Gość SlowlyDyingSunset

Jestem w związku na odległość. w związku z tym lubię mojego lubego obdarować czasem mniej lub bardziej pikantną fotką, co lubi i czego się sam domaga. Zanim był ze mną, wiem, że zdarzały mu się podobne akcje z kobietami, z którymi w związku nie był. Po prostu wysyłały mu zdjęcia. Sam opowiadał, przyznał się. Ostatnio mój luby dał mi hasło do swojego konta na popularnym portalu społecznościowym, bo chciał mi coś tam pokazać i było to konieczne. Damska ciekawość podkusiła mnie do sprawdzenia jego skrzynki odbiorczej (tak, wiem, że to złe). Wyrażał się pochlebnie o mnie i mówił o mnie każdej koleżance z którą rozmawiał (nie było ich wiele). Dziś mój luby obudził mnie smsem o 7:30, chciał żebym się zjawiła na skypie, a ja znając jego zwyczaje wiedziałam już, że harce mu w głowie. Jednak nie przyszłam, spałam dalej. I co zrobił? Nawiązał rozmowę z koleżanką, czy by "nie mogła mu wysłać parę fajnych fotek", i to 10 minut po smsie do mnie. Szczerze mówiąc, strasznie mi przykro. Nie powiedziałam mu o tym co przeczytałam, ale nie wiem jak się zachować. Nie wiem czy to się nie powtarzało wcześniej lub się nie powtórzy raz kolejny. Sama bardzo się pilnuję w kontaktach z mężczyznami, bo mój chłopak jest bardzo zazdrosny i zaborczy. Mam nadzieję, że nie histeryzuję, nagie fotki od innej dziewczyny to chyba jednak jest przesada. Nie wiem czy dalej go sprawdzać. Czy mu powiedzieć? Sama nie wiem... Co myślicie?

Gość gość
Dla niego to zabawa. I generalnie dopoki nie wstrzasniesz nim, bedzie tak robil. Moj tez zabawia sie w ten soosob..to element bdsm. Kocha dominacje a d****i lubia wysylac golizne, zeby sie dowartosciowac. Wspolvzuje ci...sobie rowniez.

Gość gość
i dalej jestescie z nimi? jesteście chyba mega tępe

Gość SlowlyDyingSunset
Dowiedziałam się o tym dzisiaj. Nie zerwę z nim od razu. Chce go poobserwowac mimo wszystko.

Gość wifigdańsk
ale jak się dowiedziałas jak poszłas spac?

Gość gość
to taki typ faceta.wczesniej bral foty od innych,teraz od ciebie i naprawde myslalas ze tylko od ciebie.to nie zwiazek,ty jestes zauroczona a jemu zalezy tylko na fotach obojetnie od kogo.jak myslisz co robi patrzac na nie,pewnie se dogadza.zerwij z nim i poszukaj se normalnego faceta

Gość gość
Tak to jest gdy zaczyna sie zwiazek od d**y strony.

Gość mariczkaas
Nie mogę, po prostu nie mogę patrzeć jak dziewczyny na forum opisując takie i podobne sytuacje pytają co mają zrobić.Droga autorko nie wiem ile czasu jesteście w tym związku ,ale jeżeli nie majac jeszcze ślubu ani dziecka twój partner robi bądz zrobil chociaż raz taką rzecz to pomysl sobie co będzie póżniej ,co będzie gdy ty będziesz co raz starsza gdy przyzwyczajenie do twojego ciala sprawwi że będzie mu brakowało patrzenia na inne nagie ciała skoro JUZ to robi..wiesz do czego zmierzam?Zostaw go poki jeszcze możesz,nie cierp bo to dopiero oczątek takich akcji uwierz mi mowie to z doswiadczenia..

Gość mariczkaas
Dodam jeszcze że Ci bardzo zazdrośni i zaborczy faceci to tacy wlasnie ktorzy sami robia rzeczy ktorych nie powinni i mierza druga osobe swoja miara czyli mysli ze jak on jest nie w porzadku to i ty tez mozesz cos robic..znam duzo par ktorych jedna strona jest obsesyjnie zazdrosna i jest to wlasnie ta osoba ktora sama jest w zwiazku nie fair.