Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masterkozak

JAKIE PRACE WEDŁUG WAS NIE CIESZĄ SIĘ SZACUNKIEM SPOŁECZNYM

Polecane posty

Gość masterkozak

to ja zacznę hmmm... np. Cieć Sklepowy zwany górnolotnie ochroniarzem choć nie mającym żadnych praw, albo Cieć na Stróżówce gdzieś na osiedlu strzeźonym, albo McDonald, kasjer, kelner, kanar tramwajowy, kierowca tramwaju, sprzątaczka - wiadomo margines społeczny, wszelkiego rodzaju "prości" pracownicy, robole, akwizytorzy, komornicy - ci akurat są kastą jeśli chodzi o zarobki itp. itd.

Gość masterkozak
telemarketerzy, KFC, praca "na kasie", prace fizyczne "z łopatą" kopanie rowów itp. , praca "na słuchawce", straż miejska, SZAMBONURKI :D , co jeszcze ?

Gość zapomniałeś
wymienić swój zawód - PŁATNY CWEL.

Gość masterkozak
A niektóre Ciecie mają się za niewiadomo kogo mimo że SĄ NIKIM ! wiem bo sam pracowałem raz z takim debilem co sie miał za niewiadomo kogo nie zdając sobie sprawy z tego że jest nikim, mało tego ! SZCZYCIŁ SIĘ ! że jest k.urwa pie.rdolonym cieciem sklepowym . P O R A Ż K A

Gość masterkozak
TWÓJ STARY

Gość Viktoria CCC
sprzedawca butów

Gość masterkozak
ulotkarze, dostawcy pizzy, śmieciarze - o przepraszam ! toż to są dumnie brzmiąco pracownicy MPO :D

Gość masterkozak
Nie będę rozmawiał z kimś na takim poziomie. Po za tym ja nie muszę pracować.

Gość masterkozak
a co w tym złego ?

Gość masterkozak
a co w tym złego ?

Gość gość
A stary to pewnie cieć sklepowy .

Gość oto jakie nie budzą szacunku
1.Sprzątaczka 2.Kucharz 3.Pomoc kuchenna 4.Sprzedawca (niezależnie jakiego sklepu) oraz Kasjer 5.Dostawca pizzy 6.Kierowca 7.Magazynier 8.Pracownik produkcji 9.Portier 10.Fryzjer/Fryzjerka 11.Kosmetyczka 12.Portier 13.Szmponurek, śmieciarz

Gość gość
wiekszosc osob w zawodach, ktore zostaly wymienione zarabiaja wiecej niz paniusie za biurkiem. czy myslicie, ze kazdy moze zostac szmbonurkiem? to naprawde dbrze platna praca. fryzjerka i kosmetyczka? to po co tak do nich biegacie i placicie krocie za uslugi. ludzie ogranijcie sie!przeciez kazdy zawod jest potrzebny, a ludzie trzeba szanowac bez perspektywy wykonywanego zawodu!

Gość gość
Sprzątaczka, fryzjerka, kasjerka - te które wykonuja panie po zawodówce ale każda praca wzbogaca.

Gość gość
Naciągacz MLM taki jak SAPIENTI SAT. Wstrętny typ :(

Gość gość
kolejarz, piekarz, rolnik. Trzeba sie nazapier.. a i na kazdego sie psioczy. A caly rok piatek swiatek i niedziela pracowac musza.

Gość gość
Sprzataczka...pamietam jak bylam mloda, to wszyscy mnie straszyli, ze jak nie bede sie uczyc to zostane sprzataczka. Sekretarka, osobiscie wykonywalam ten zawod , malo ambitny dla glupich dziewczat. Sprzedawczyni. Hostess, bylam i sie wstydze.(stanie przy samochodach ...strasznie glupia i ponizajaca praca, malo platna). Telemarketer, ciezka psychicznie praca, wytrzymalam trzy dni. nic sie nie zarabia. Osobiscie nie darze szcunkiem osob , ktore pracuja w ubojni. Boje sie takich ludzi. Dla mnie to potencjalni mordercy . Nie ma wytlumaczenia na akceptacje takiej pracy, chyba poszlabym krasc.

Gość do_wyżej
...tak, a później wp.ierdol od policji. Skąd ja to znam...

Co to za temat jakiegoś kompleksa chorego. Maść ma ból doopy już nie pomoże, tylko dożylne zastrzyki z antidotum na polaczkowatość.

Gość gość
kolejni to strażnicy miejscy (niedowartościowani bo nie wzięli ich do policji )

Gość gość
ubojnia to największe dno i handlarze koni ;/

Gość gość
tu gdzie mieszkam kazdy ten zawod jest platny dobrze i nikt nikomu nie ubliza

Gość fchgjgyjgykjghyukuhyk
moim zdaniem fryzjer- trzeba kogos obslugiwac, grzebać w cudzych kłakach a klientom zawsze nic nie pasuje te co pracują na słuchawce i wciskają oferty telefonow itd. to porazka jest te co garnki prezentują robia pokazy ze za iles tys a w rzeczywistości chinszczyzna fuuu masakra beznadzieje