Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesknie za kims kto zranil mnie i moje dziecko POMOZCIE

Polecane posty

Gość gość

Zniszczyl mi i mojej corce zycie,pil,dlugi,narkotyki,problemy z policja. Nienawidze go taka prawda. Ale dzis,dokladnie tego wieczoru zatesknilam za jego przytuleniem,czulym slowem,jego zapachem. POMOZCIE MI GO SOBIE OBRZYDZIC albo cokolwiek prosze :(

Gość gość
Powiedz za co go kochasz?za to że Ci zniszczył życie?Do kogoś takiego się nie tęskni.Kobieto ,uwierz że kiedyś znajdziesz kogoś wartościowego.Ja też myślałam że nigdy nikogo nie poznam w kim będę potrafiła się zakochać.Teraz Ci powiem że nie byłam tak w życiu szczęśliwa jak teraz.Ale jak porównam zachowanie byłego i mojego chłopaka to jest taka przepaść między nimi że szok.Przyjdzie czas że szczęście samo się do Ciebie uśmiechnie tylko zacznij marzyć ,tak jak ja to robiłam.

Gość gość
napisze ci tylko tyle-swoje zycie moglas marnowac na takiego smiecia ale jesli jestes MATKĄ TO TĘPA KURWO ODPOWIADASZ ZA DZIECKO,KTOREMU TAKIMI DECYZJAMI MOZESZ ZRUJNOWAC ZYCIE!!! takie szmaty jak ty nie powinny sie rozmnazac, jestes patologia skoro ciagnie cie do takiego frajera moze oddaj dziecko,komus kto mu zapewni bezpieczny i szczesliwy dom

Gość gość
pewnie to nie tesknota za bylym tylko za tym zeby miec kogos bliskiego. poczekaj na pewno sie ktos w twoim zyciu pojawi

Gość gość
Ale ja ciągle mam marzenia tylko z nim i w tym tkwi problem. Nienawidze go, nie kocham ale tęsknie, tak strasznie tęsknie. Mam wielu przyjaciół, znajomych kolegów jeden bardzo dobry pociesza mnie wspiera ale ja się boje tylko tego że zawsze bede wierna tylko mojemu bylemu a przecież go nienawidze. Ciężka sprawa co z tym zrobic?

Gość gość
i takie prymitywne idiotki maja dzieci....litosci,ile masz lat infantylna panienko?15?? ogarnij sie,dziecko jest najwazniejsze a nie jakis zapity cpun!