Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga Maciek B z doskoku

Polecane posty

Gość gość

spędzi na kafeterii caly dzien podczas wakacyjnego wyjazdu. Zostańcie z nami, będzie sie dzialo. Opowie co jadl, co widzial i jak sie lansował.

Gość gość
:D:D:D:D:D

Gość Uwaga na tym temacie
Maciek B z doskoku spedzil juz 15 minut otwieral go i odswiezal 3 razy

Gość Uwaga na tym temacie
w miedzyczasei Maciek B z doskoku podbil wszystkie swoje denne temaciki sztuk 15

Gość gość
na swoich temacikach macius macha lapka albo wrzuca prowokacyjny tekst na zanete zeby ktokolwiek sie do niego odezwal w ten sposob zebrze o Uwage!

Gość gość
lepiej niech on tu znajdzie jakiegoś jelenia,który będzie go czytał, niż miał by w lesie do jakichś zwierzątek strzelać. Maciek B to taki sadysta z dziada pradziada.

Gość gość
i macius leci z dyrdymalami, piatek, swiatek czy wakacje.

Gość gość
i macius leci z dyrdymalami...

Gość gość
Niestety w Jastarni leje jak z cebra, Maciek spedzi tu wiele godzin sadzac ze z kims rozmawia

Gość gość
Wez telefon, moze ci wpadnie do slonej wody i zdechnie

Gość gość
pożyczył zmyślony laptop od zmyślonej dziewczyny, nice :classic_cool:

Gość gOOOO
ten nudziarz i pustak MACIUS to wasz ulubieniec? gratuluje poziomu temu foru :D

Gość gOOOO
OOOO, to dlaczego nkt nie pisze w twoich tematach? a zobacz jak ten zaraz spadnie, kiedy go opuszcze, zegnaj lamusie!!!!!!!!

Gość cwaniaczek za dyszke
Maciek B To jest iphone, a nie zwykly telefon. x x A Ty Macius myslisz ze Iphone jest niezniszczalny... buractwo Ci butami wychodzi :) nie tylko ty posiadasz smartphone'a :) Prawdopodobnie polowa kafe ;)

Gość gość
ludzie lubia sie posmiac z idioty dlatego mu sie wpisuja, zawsze blazny cieszyly sie popularnoscia A Kamila na wakacjach nie pisze bo jest normalna, w przeciwienstwie do przymuła maciusia ktory tu sie kisi wmawiajac Natalce ze sprawdza kursy akcji na gieldzie

sa o wiele lepsze telefony niz iphone- akurat iphone jestes jeden z gorszych moze jak bys sie troszke orientowal to bys wiedzial :) ... szybko sie psuja... upadnie ci zaraz cos jest z nim nie tak... wpadnie do wody to juz koniec... nie mozesz przesylac nic bbluetooth do innych telefonow bo nie sa z apple. Te iphone'y zadna rewelacja. uwierz mi mialam ich juz bardzo duzo i z zadnego nie bylam zadowolona wiec nie przechwalaj sie a aparat moze byc moj terazniejszy telefon ma lepszy :) Powodzenia w przechwalaniu sie;) a propos nie pracujesz ze caly dzien na kafe siedzisz? a moze Ty jestes pedalem tak na babskim forum sie angazowac :) A moze mamisynek ? nie masz zadnych zainteresowan hobby ? moim zdaniem jestes bardzo nudny i w dodatku zalosny :)

Gość gość
i od rana jest pijany ten menel

Gość gość
Jest takie porzekadło: Jeżeli jedna osoba powie ci, że jestes koniem, zlekceważ, jezeli powie ci to druga zastanów sie, jeżeli usłyszysz to od trzeciej, kup sobie uprząż.

Watpie abys polaczyl kabelek z jednego telefonu do drugiego XD ... nie wazne. Ja tez dbam o swoje gadzety ... wiele iphone'ow bylo felernych :) dobrze ze Tobie akurat pasuje , kazdy znajdzie cos dla siebie, ale nie przechwalaj sie tak ze masz iphone bo to dziecinada ;) ... aha czyli na urlopie siedzisz juz 2 miesiac ? Ciekawe masz zainteresowania szkoda ze tak malo czasu bo cale dnie przesiadujesz na kafe... gdzie Ty na to wszystko znajdujesz czas? Z tego co wiem to masz dziewczyne... wolisz siedziec na kafe zamiast z nia ? a moze ona jest tak samo schizowana i siedzi z toba na kafe calymi dniami zamiast wypoczywac? Ja bedac na wakacjach wolalabym wlasnie korzystac ze swiezego powietrza , zeglowac, plywac itp. A Ty wolisz siedziec na kafe cos tu sciemniasz :)

Gość gość
ale Ty nie myslisz samodzielnie, myslisz tak jak chce firma lacoste, producent iphonow oraz prezes pis:)

[zgłoś do usunięcia] Maciek B Nie, wystarczy po prostu myslec samodzielnie, a wtedy nawet jak Ci 100 osb cos mowi, to Ty wiesz swoje, bo wiesz, ze to Ty masz racje. x x Uwazasz sie z anaprawde inteligentnego czlowieka i dobrze :) chociaz ty tak uwazasz ;)

Gość bo ja tańczyć chce
Maćku B. a ile ty masz latek ???

Gość gość
w dodatku jestes niewolnikiem internetu, markowych rzeczy i zyjesz w swiecie swoich fantazji, jako prawdziwy niewolnik nie widzisz swoich ograniczen- typowy wspolczesny bialy murzyn konsumpcjonizmu

Gość gość
Czy to prawda Macku ze nie jezdzisz za granice bo jest tam za drogi internet?

To Macku jestes czlowiek robot. Z tego co widze to na kafe siedzisz juz dobre 2 miechy... i jakis czas temu tez pisales ze jestes na urlopie. Na kafe spedzasz wiekszosc swojego czasu. plywasz z iphonem XD w morzu ? pewnie ze masz na to czas bo na grilu z przyjaciolmi zamiast grilowac to ty na iphone i na kafe - kafe dla ciebie to juz pewnie jak facebook ... hehe jakos ci nie wierze w zadne slowo... Tu na kafe ludzie uwielbiaja koloryzowac swoje zycie :) jezeli tak masz to chwala ci za to ... ale watpie aby chociaz polowa tego co tutaj nam piszesz bylo prawda... i nie mowie tego bo jestem zazdrosna , bo tez prowadze ciekawe zycie, jest zorganizowana osoba i tez mam wiele zainteresowan, ale znam realia i wiem ze nawet przy najlepszym zorganizowaniu nie ma czasu na wszytsko a i trzeba pieniedzy :)

Gość gość
20.08.13 [zgłoś do usunięcia] Maciek B Tak się sklada, ze wlasnie zjadłem sniadanie i za pol godziny ide nad morze. moze bys wreszcie wyszedl nad morze

Macius ma 28 lat ma dziewczyne i nie jest hulajdusza... ma duzo zainteresowan, z***bista prace i czas na wszystko .. ahh i iphone ... Macku czy bedziesz moim kochankiem internetowym <3

Gość bo ja tańczyć chce
bo zastanawia mnie fakt, że 28 letni mężczyzna będąc na wakacjach siedzi na kafe i opowiada tu co będzie robił. Chyba wyjątkowo nieudane wczasy w tym roku nie??

[zgłoś do usunięcia] gość 20.08.13 [zgłoś do usunięcia] Maciek B Tak się sklada, ze wlasnie zjadłem sniadanie i za pol godziny ide nad morze. moze bys wreszcie wyszedl nad morze x x On juz jest nad morzem ;) zegluje i pisze na kafe :)