Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga Maciek B z doskoku

Polecane posty

Gość gość
no juz juz macius, golnij sobie piwko i popodnos reszte tematow bo jeszcze paru brakuje

Gość gość
a ja się cieszę twoim szczęściem

Gość gość
Ja sie ciesze ze nikt nie pisze w tematach zalozonych przez macka Ten temat stworzylam po to aby tutaj mu dowalano i aby ludzie mieli fun a tamte tematy zdechly wpisami darz bor darz bor darz bor... Piekny sukces odnioslam dziekuje maciusiu za tak aktywna wspolprace pomimo wczasow:)

Gość gość
alez wracaj, wracaj pedzikiem a gdzies wychodziles? bo nie zauwazylam:) zapewniam ze nikt nie bedzie tam pisal, bo kazdy swoja potrzebe smiania sie z ciebie zrealizuje tutaj, po nic innego nie wchodzili na twoje stolowkowe obiadki teraz juz nie musza tam zagladac wcale

Gość gość
nadal wspolpracujesz i chodzisz na smyczy jak sobie tego zycze to u ciebie lubie macku

Gość gość
zalozylam temat bo wiedzialam ze na nim zaczniesz pisac i bedzie ubaw taki ze ludzie zrezygnuja z pisania na twoich tematach zeby ci tam nie nabijac postow i nie byc "setkami twoich czytelnikow" stalo sie jak chcialam jezeli to sie pokrywa z tym czego ty chcesz to bardzo ladnie sie sklada i mozemy cieszyc sie razem:)

Gość gość
zacznij placic ludziom to moze beda zaczna udawac ze ich interesuje jedzenie kanapek w subway'u, w innym wypadku beda sie tylko z tego smiac a skoro piszesz potem ze ich posty to powazne wpisy twoich czytelnikow to przyjda sie posmiac na ten temat a tam beda puchy i twoje darz bory. Konczysz sie macius ale nadal jesy zabawnie:)

Gość gość
pisz pisz wszyscy lubia sie posmiac nie przestawaj tu pisac to winduje w gore moja wiktorie

Gość tichmi
Maciek B z doskoku nie umie po angielsku przepadl u mnie

Gość gość
wlasnie o to cie prosze gdybys byl tak mily i nie przestawal sie tu osmieszac bo taka rozrywka jak macius blazen samograj to sie rzadko zdarza, nie spamuj we wlasnych tematach bo widze ze deczko spanikowales i nasadziles tam wklejek jak mrowkow nie rozdrabniaj sie pisz tylko u mnie bedzie fajnie:)

Gość tichmi
jeszcze to i ide do...

Gość tichmi
pisz dla siebie jakbys pisal dla innych:) albo inaczej to bylo kto by spamietal te wszystkie madrosci:skrzywiona minka:

Gość gość
cos ci sie za duzo wydaje ptysiu, ja chce zebys tu pisal i bedziesz tu pisal. To tyle w temacie twojego niezaleznego myslenia i pomyslow ze cos wiesz o psychologii

Gość gość
nerwy macius nerwy pominelam twoja wpadke kulturalnym milczeniem ale skoro sam sie poprawiasz

Gość tichmi
pst! wlochowi nie chce stanac i w****ilem cala publike o czytelnikach nie wspomne

Gość gość
jezeli uwazasz ze wpisywanie sie pod moje dyktando na temacie ktory zalozylam zeby wygasic reszte twoich wypocin to jest pogrywanie ze mna to sobie tak uwazaj co ja poradze na to ze mysz mysli ze jest sloniem?:)

Gość tichmi
macius jak myslisz wylecze swiat ze trosk g****u i wojen:)

Gość barney
a rondel szaleje :)

Gość gość
ciesze sie za zrobiles sam sobie tak wnikliwa analize. Co jeszcze powiesz? ze cala ekipa bananowej mlodziezy z ktora spedzasz wakacje na czele z cud urody twoja dziewczyna, czeka na ciebie i nie moze ruszyc do Chalup bo odpisujesz komus kto ci wydaje takie polecenie to jest manipulacja mna, ktora siedzi na dyzurze w pracy i z nudow robi cie w bambuko. Masz tak kolorowy swiat wyobrazni ze mozesz to uznac za twoja manipulacje:)

Gość barney
bananowy song :D

Gość gość
w drodze do chalup siedzisz z iphonem i wklepujesz teksty do mnie:) bardzo mi pochlebiasz zaczynam sie zastanawiac ile cie przytrzymac na tym watku moze nawet obiadu nie zjesz na banana poplywac nie pojdziesz... bedziesz tu siedzial ile zechce

Gość gość
bede pisac do 14ej potem ma swoje zycie a ty do czternastej bedziesz tu tkwil przy mojej zgrabnej nozce:) Masz fajne wakacje

Gość gość
Maciek B Przy okazji z góry zachęcam do zrobienia zakupow w moim sklepie internetowym, który będzie integralna czescia bloga. 1 1 a co wymyśliłes nowy skład wegety?

Gość ropuchełe
włąsnie, maciuś ­ gdzie się podziały twoje topiki obiadowe? ­ zrób jakieś danie z bananami :classic_cool:

Gość gość
zdenerwowales sie jednak maciusiu i probujesz mi dogryzc insunuacja o fabryce rozsiadz sie wygodnie i rozluznij bo jeszcze ponad dwie godzinki ze mna spedzisz taki mam plan i go wlasnie realizuje

Gość gość
insynuacja zebys nie musial poprawiac prostego czlowieka z fabryki i wreczyc mi swoich pozdrowien

Gość ropuchełe
W sklepie będą koszulki, kubki, długopisy i breloki z moim logo, moja podobizna i moimi powiedzonkami. x to trąci megalomanią :classic_cool:

Gość gość
ale tej znajomej nie ma z toba na wakacjach? znajomi z fabryki sa trzymani na odleglosc

Gość gość
wiele osob pracuje w sobote do 14 malo wiesz o swiecie maciusiu moglabym w fabryce pracowac i siedziec przed komputerem z wolnym dostepem do stron nie twoja sprawa w kazdym razie ja sie nudze a ty spedzasz wakacje ze mna to bardzo uprzejmie z twojej strony ze mna tak manipulujesz:)

Gość gość
makłowicz ramsay i inni to gwiazdy . oni mogą sobie na to pozwolić.