Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widoczne naczynia krwionosne na piersiach

Polecane posty

Gość gość

Cześć, ostatnio na moich piersiach zauważyłam po jednej niebieskiej żyłce od pachy w kierunku sutka. Mam bolesne sutki i jeszcze tydzien do okresu. Czy te widoczne naczynia to obiaw zblizajacej sie miesiaczki czy ciąży?

Gość lzuza
typowe objawy dla jednego i drugiego :)

Gość truskava90
na zyłki w ciązy to torche za szybko, mi dopiero zaczynaja sie pojawiac a jestem w 4 miesiacu. Czekaj do terminu @ i zrób test jesli podejrzewasz ciaze :)

Gość gość
E tam ja mam cały czas widoczne żyły i w ciąży nie jestem ,teraz jestem na tydzień przed okresem i dodatkowo bolą mnie piersi .

Gość gość
Kurcze może u mnie jest podobnie. Na razie jeszcze nie jestem gotowa na dziecko. Przez to zaczęłam bacznie obserwować swój organizm i kazdy symptom interpretuje jako ciążowy... Na przykład ból piersi - zawsze bolą mnie przed okresem, a teraz wydaje mi się, że zaczęły bolec za wczesnie. Podobnie moze byc z tymi zylami moze zawsze byly, a ja nie zwracalam na nie uwagi... Musze czekac :(

Jeśli masz widoczne naczynka krwionośne na piersiach, to udaj się do specjalisty. Możesz również zacząć stosować specjalne kremy na naczynka. Polecam ten: http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/302,krem-poltlusty.html