Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WózkowaMama

Mamuski pomozcie jaki wozek

Polecane posty

Gość gość
Ja kupiłam używaną Emmaljunge Smart Duo. Na allegro chodzą całe zestawy za około 1200 zł. Wózek jest prawie jak nowy, jedynie fotelik maxi cosi lekko wytarty. Też mieszkam na wsi i też kupowałam wózek "na lasy". Amortyzacja jest świetna, prowadzi się bardzo bardzo lekko. Koła są duże i nieskrętne przez co bardzo stabilne. Nie wiem jak jest z innymi wózkami, bo nie próbowałam żadnych. Kierowałam się raczej opiniami w necie.

Gość gość
wiesz lepiej rozsądnych ludzi się porodzić, nie tylko z wózkiem ;). ale aż tak się tym nie przejmuj, każdy pojedzie ;)

Gość Tomaszkowa2
siedzę już drugi dzień nad tymi wózkami i już mnie głowa od tego boli... zdecydowanie wybór jest za duży... ten ma to ale nie ma tego a ten to to:) o matko kochana zwariować można, dobrze, że mamy czas do stycznia:)

Gość WózkowaMama
Mura podoba mi się od czasu kiedy w "Przepisie na życie" go zobaczyłam, ten czerwony kolor cudny. Ale jak powiedziałam, że chce ten to pojawiły się opinie jak można za wózek tyle kasy dać, że trzeba być nie normalnym itp. itd. obgadali mnie na całego. Znowu jak doszłam do wniosku, że kupie coś koła tysiąca to usłyszałam, że za tysiąc to dobrego wózka się nie kupi, że będę niezadowolona i że jak się człowiek na dziecko decyduje jak kasy nie ma to potem tandetę kupuje, że trzeba było w ciążę nie zachodzić skoro mnie nie stać. Stać mnie na wózek i za 3 tys. ale co bym nie zrobiła i za ile bym nie kupiła to źle będzie. U mnie w rodzinie to wszystkie dzieci w wózkach do ok2 r.ż. przejeździły w wózkach za 400zł (nowy za tle był kupiony) a potem kupowali spacerówkę parasolkę za 250zł więc nawet jak do 1000złi nie daj boże coś z nim nie tak będzie to się nasłucham a uszy bordowe od obgadywania będę mieć. czy to na prawdę takie straszne, że chce mieć wózek który po prostu mi się podoba :(

Gość gość
Z tych wymienionych to Mura ,zdecydowanie

Gość WózkowaMama
Gość 12:54 Brałam też pod uwagę emmę (oczywiście używka), wiem, że jest niezniszczalna, ale sama nie wiem, z wyglądu nie bardzo mi się widzi , ale to niby mało ważne (mężowi nie bardzo się podoba, a to też jego dziecko)... Takie wózki na paskach są na pewno bardzo wygodne dla dzidzi no i ta spacerówka w emmie bardzo długa to też plus, bo czasem się okazuje, że jak już dziecko do spacerówki dorośnie to ona okazuje się za mała, oparcie za niskie, podnóżek za krótki

Gość gość
ja mam murę ale z bebe confort z gondolą windoo i super fotelikiem bebe confort z tym, że kupowałam w 2010 roku wtedy fotelik bebe confort wypadł lepiej w testach od maxi cosi w tym samym segmencie stąd decyzja. Mura bebe c. jest to ten sam stelaż co maxi cosi u nas sprawdziła się super, choć podobne mam zdanie do poprzedniczek że spacerówki bym nie brała,a samą gondolę w spacerówce syn mimo, że na prawde fajna kubełkowa, nie jeździł prawie wcale wybraliśmy lekką parasolkę i praktycznie z gondoli przesiadł się zaraz do niej.

Gość WózkowaMama
Mi też bardzo podoba się Mura bebe confort, bo to w zasadzie ten sam producent. Przede wszystkim gondola moim zdaniem najlepsza ze wszystkich jakie widziałam, najbardziej z wyglądu mie się te gondole podobają, ale nie mogę tej mury bebe confort na żywo nigdzie spotkać :( No i fajnie, że nikogo z takim wóziem nie widziałam, lubię mieć coś czego nikt inny nie ma :)

Gość gość
Ja mam wozek Tako i jak na razie jestem zadowolona (uzywam spacerowki od 3 miesiecy). Najlepiej przejedz sie do sklepu gdzie maja wymienione przez Ciebie wozki i zrob porownanie (wymiary, akcesoria, udogodnienia itp). Tu na forum kazdy bedzie zachwalal swoje a i tak nikt nie da Ci gwarancji ze jak zdecydujesz sie na jakis model to bedziesz zadowolona (bo sama przeciez najlepiej wiesz co dla Ciebie jest istotne a z czego mozesz zrezygnowac). :)

Gość WózkowaMama
Byłam w sklepach, widziałam wszystkie które biorę pod uwagę, ale wybór i tak trudny. Chyba napisze nazwy na karteczkach i będę losować, albo najlepiej niech mąż wylosuje (będzie na kogo zły wybór zwalić hehe). Myślę, że każdy z tych co wymieniłam mi się sprawdzi jedynie Eleę odrzucę, bo jednak amortyzacja zbyt kiepska, fajny nowoczesny, ale cóż... nie o cynę tu chodzi ;P

Gość gość
No to jak nie wiesz to rzeczywisie daj mezowi zdecydowac (nie wylosowac!). Bedzie na kogo wine zrzucic ale moze i spojrzy meskim okiem i dobrze wybierze? ;)