Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poranne drgawki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam 19 lat i dziwny problem i nie wiem co o tym myśleć. Wczoraj po przebudzeniu wstałam z łóżka i zakręciło mi się w głowie, czasami tak mi się zdarza jak za szybko się zerwę z łóżka. Zrobiłam parę kroków w kierunku kuchni i poczułam, że cała się trzęsę. Musiałam się przytrzymać blatu w kuchni. Było to dziwne bo wiedziałam, że się trzęsę ale nie umiałam przestać, trwało to parę sekund. Jakieś parę lat temu już mi się takie coś przytrafiło i był spokój, co to było i jaka była przyczyna?

Gość gość
zawroty głowy po nagłej zmianie pozycji to nic dziwnego, zdarza się każdemu przyczyną jest nagła zmiana ciśnienia bardziej niepokojące są te drgawki, zamiast pytać na forum pora wybrać się do lekarza rodzinnego i to skonsultować całkiem możliwe że powinien zbadać Cię neurolog pijesz dużo kawy ? na początek uzupełnij magnez i potas są w odpowiednich dawkach w Aspargininie

Gość gość
napewno trzeba isc do lekarza najpierw rodzinny a potem neurolog ale to moze byc błaha przyczyna np. własnie brak magnezu/potasu. Albo i czesto tak jest niestety, nerwica....